-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#75912448 #43176 üzenetére
és igen az a baj az SWvel, hogy ugyan újszerű, előremutatóak az effektek sok helyen, de nagyon úgy tűnik, hogy a jeleneteket külön mérnökgárda keverte, és nem volt aki a végén összeillessze a különböző hangerőket, stilusokat. szvsz óriási durranás lehetett volna, ha be is fejezik a filmet, nem dobják piacra 80%nál..
egész odáig elégedett voltam a hangjával (mert tere nagyon sok helyen baromi jó, és hihető) amig be nem tettem egy kommersz, de befejezett truehd-s filmet.úgy azért brutál volt a kontraszt.XT konkrétan úgy fel volt pörögve, h milyen fos, hogy átjött, hogy mennyire vezérli túl nálam a mélyeket, stb. és megállapította, h szarul szól, bezzeg a moziban. nemtom, én itthon jobban élveztem, és ha demozni akarnék vele, találnék jó jeleneteket, csak az a fájó, hogy ki lett hagyva a hatalmas ziccer.
-
törölt tag
válasz
#75912448 #43176 üzenetére
Még csacsogok egy kicsit hangosan gondolkodva az AMD Polaris VGA-k kapcsán (amit én pölö akár integrálni is tudnék a rendszerbe, természetesen passzív példányt). Szvsz sokak számára aktuális kérdés - nyilván ha szükséges, azaz komolyabb a képminőség iránti elkötelezettség-, és valóban olyan formabontó, kisfogyasztású, kajak teljes UHD támogatású kártyák lesznek. UHD vetítő mellé (kéz a biliben) felskálázni és natív anyagot megjeleníteni, illetve leskálázni a lehető legjobb minőségben UHD-ről 1080p-re. Utóbbi fontosabb kérdés mint sokan gondolják, feltételezve, hogy a közeljövőtől kezdve HEVC/H.265 Blu-ray filmeket nézünk még jó darabig full HD vetítővel. Szerencsésebbek 2160p-ben, ahol viszont a régi, gyűjteményben szunnyadó 1080p mozik felskálázáshoz kell komolyabb algoritmusokat igénybe venni. Azzal még nem foglalkoztam, hogy a feneti 2 folyamat számunkra elvárható minőségben milyen GPU erőt kíván (megfelelő elérhető anyag, no és hardver hiánya gátolja). Úgy vélem mai APU egész biztos kevés, Zen Raven Ridge talán igen, de még messze van, szóval fenti vízió tekintetében VGA kényszer lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest