- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
jodamester #43170 üzenetére
Csak az előttem szóló hsz.-éhez tennék hozzá annyit
, hogy a 3D-t ne ezek alapján a HSBS/HOU felezett felbontású 3D-s videók alapján ítéld meg. Bár ezek között is vannak jobbak, de az igazi, "vágatlan" Full Frame Packed 3D-hez (3D BD-hez) képest sokkal gyengébb élményt nyújtanak. Én is néztem már párat, volt ami az újdonság ereje miatt "hatott" is, de erre én is inkább egy jobb forráseszközt szerzek majd be, ami képes a full 3D-re is...
-
PuMbA
titán
válasz
jodamester #43170 üzenetére
1. Ha Half-SBS 3D-t (Samsung és egyéb aktív 3D TV-khez) vagy Half-OU 3D-t (LG és egyéb passzív 3D TV-hez) szerzel be, akkor az menni fog bármilyen gépen és bármilyen lejátszóval, ugyanis egy FullHD képbe van sűrítve a két szemnek szánt kép, amit a TV összerak helyesen
Szabvány szerinti 3D-t nem tud a 9400M
2. Lásd 1-es pont, tudsz 3D-t nézni
3. Ha csak FullHD a cél és nem az UHD, akkor van időt álló megoldás, egy Pentium G4400 procinak vinnie kell egy 10bit-es 1080p HEVC-t processzorból, de ennek az én gépemen is utána nézek
Ha UHD is játszik, akkor év végéig várni kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest