Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
as_Rock
üzenetére
Abban egyetértek, hogy ha multifunkciós gépet építesz, AMD alapon jobb az ár/érték arány. De - jelen pillanatban, szerintem - HTPC-hez leginkább az nForce 730i chipset passzol, amit csak Intel procis alaplapban találtam (ez is hardveresen kezeli a HD tartalmakat).
Viszont azt is írtam, hogy ha egyértelműen játszani is szeretne, akkor jobban jár egy olcsó alaplap+HD támogatású videókari kombóval. Bár az is igaz, hogy azt hogy ehhez viszont szerintem is inkább Ati lenne jobb, azt csak odagondoltam.
Megemlítettem azt is, hogy van az AMD-Ati párosnak is erre kihegyezett chipsetje, egyébként azt hiszem egy kicsit feljebb olvasva valaki említi is ezt.
Én alapvetően Intel párti vagyok, az eddigi tapasztalataim alapján kevesebb ráfordított idővel lehet nem húzott, stabil rendszert építeni vele. Persze ezek az én tapasztalataim, nem feltétlenül van ez így mindenkinél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest