Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecube23

tag

válasz atika88 #42144 üzenetére

nekem is kb ilyen terveim, igényeim vannak most...eddig már nagyjából megvolt az itteni tagok segítségével, tanácsaival az alap(i3 6100t a fogyasztás miatt, b150 lap alá, 2*4 gb hyperx fury ddr4)..erre ma bemegyek egy számítógépes boltba, és teljesen mást mond a csávó...azt mondja jobb, erősebb az amd konfig, amit ebből a pénzből simán összeüthetek...lehet fogyasztásban több lesz az amd konfig, de az i3-6100-hoz ő azt mondta simán hozzá kell csapni egy videokártyát, mert integrált 530-as sokkal gyengébb még a full hd-ra is, mint az amd r7-es
    Viszont ha i3 6100t mellé bedobok még egy vidikártyát, fogyasztásban már majdnem ott vagyok, mint az amd konfig. Videókártyát meg semmiféleképp nem akarok vásárolni, mindig olyan gépeim voltak, amiben nem volt, csökkentve a fogyasztást, hangot, és növelve a pénztárcám vastagságát :K
    Na meg az igényeim miatt nem is kellett soha külön, mert netezős, filmezős, htpc alapú gépeim voltak.
    Most akkor megint összezavarodtam, elbizonytalanodtam...eddig mindig amd konfigjaim, voltak, de most intelt akartam...

Új hozzászólás Aktív témák