- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
gjanner #41282 üzenetére
Mivel a szomszéd routerével megy, én inkább a routerre gyanakodnék. Főleg, hogy mér láttam hasonlót.
- Gyári fw van a routeren vagy Openwrt?. Ha gyári, akkor itt a lehetőség a cserére, ha Openwrt, akkor tessék megnézni a logokat. Ha tele lesz "disassociated by request" vagy hasonló logokkal, akkor vakarhatod a fejed.
Nekem is csinál ilyet egy notebookkal, de fogalmam sincs miért.- Láttam olyat is, hogy a DHPC nem ment wifin és a fix IP megoldás volt. Mondjuk az egy telekomos kínai homeGW esetén volt megoldás.
- Az Openelec nem Windows, nem tud belassulni, teleszemetelődni. Maga a rendszer egy szigorúan csak olvasható fájlrendszer. Gyakorlatilag érinthetetlen. Az addonok és beállításaik, médiatár, logok, meg az a párkonfig fájl, amit turkálsz ami változik. Ha nem nyúltál bele, akkor nem is ment tönkre.
- A KODI logokat samba megoosztáson keresztül a Log folderben éred el. Egy zip fájlban van benne az összes log. Ha a rendszer menüben bekapcsolod a hibakeresést, sokkal részletesebb logokat kapsz, habár ebben az esetben ez a probléma alacsonyabb szintű, tehát a standard Linuxos hibakeresést kell bevetni. De még egyszer, szerintem a router oldalon van a gond, esetleg ellenőrizd a wifi kártyát a PC-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest