Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Olyat, ami jó sebességben, van optikai kimenet, teljesen passzív és még tűrhető az ára is szerintem nem fogsz találni. A kész cuccok mindig kompromisszumokkal járnak.
Az itx-hez vehetsz nagyon kis és jó házat, pl az LC-Power-nek van egy egész kis itx háza, és a tápegység is benne van (75W paneltáp + külső adapter), valóban nagyon kicsi, fektetve, állva is használható, elrejted valahová és el is felejtheted.
Az egészet összerakni: lap+ram házba beszerel, táp beköt, ssd (vagy 2.5" hdd) bepakol,külső infra vevő ráköt és már meg is van. Mehet a Harmonyval, én is így használom. Múltkor raktam egyet össze 15 perc volt
Egy óra, ha gyönyörködsz is benne
Minden kész, dobozos megoldás kompromisszumokkal jár.
Ami még érdekes lehet, az egy Raspberry Pi2, és ha kell az optika, akkor veszel hozzá egy HiFiBerry Digi+ hut-ot. Na ennél kisebbet nem fogsz találni. És ezzel aztán hifi minőségű hangot is kapsz optikain, zéró fogyasztással, 1080p-ig mindent visz hibátlanul, és egész tűrhető a sebessége is. Ha nem is annyira pattogós, de szerintem teljesen korrekt. Én AeonNox skinnel is nyúztam, ami azért jóval jobban leterheli, mint pl. a confluence, de teljesen OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy óra, ha gyönyörködsz is benne