- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
Igen, sokan a zaj elkerülése végett noti vinyókat pakolnak htpc-s házba, bár ez valamivel drágább megoldás... én normál 3,5-ös vinyót/vinyókat fogok használni, mivel csak akkor fog menni a gép, ha filmet nézek, v zenét hallgatok, szaóval effektíve használom. Leöltésre, torrentezésre más megoldást választottam, mivel éjszaka azért már zavarna a gép hangja! Legyen bármilyen halk...
Integrált VGA-s lapok közül az AMD 780G-s chipsetes lapokat ajánlják nagyon. -
Agostino
addikt
Üdv.
Hmm... hát nem is tudom. A hang nem zavar, szoba tulsó oldalán lesz a TV alatt, amikor pedig filmet nézek mozi-feelingre törekszem, szóval az egész környék hallja amit én hallok, netezni pedig nem akarok rajta, ezért a hang annyira nem mozgatja a fantáziámat + lemezről fogok filmeket nézni, pici vinyót rakok bele, amin a szoft éppen elfér. A hőmérséklet már inkább érdekel, előbb kimaradt, egy Safi 9600XT lesz most benne, következő körben pedig max egy HD2400. Ahogy elnézem a két venti foglalatot hátul, szerintem egetrengető hőfokok csak nem lesznek. Ha mégis, akkor rakok be egy hűtőkarit a vid mellé max. :-\
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest