- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szerintem jól jársz, ha egy media frontendet telepítesz. Van egy raklappal. Utána csak lépkedni kell a menüben. Távirányítóval.
Ami a hardverigényt illeti, szerintem ember nem tudja a földön, hogy pontosan mennyi erőforrás kell egy fullhd lejátszáshoz.
Ez nagymértékben szoftveres kérdés.
(Emberek! Az asztali hd lejátszókban mennyi erőforrás van?)
De az 1000 mhz és 512 meg 720p előtti bármilyen kódoláshoz még sok is. (Persze itt is a szoftver a fő kérdés, tehát eleve nem vista.) -
törölt tag
attól függ mennyit akarsz barkácsolni és mennyit fordítanál rá.
nekem van egy vezérlőpanelem 128*64-es grafikus lcd-hez kék/fehér inverz volt nekem.
ltp port nem árt ha van arra lehet a legtöbbet kitenni, ha grafikus akkor típustól függően kell nézni bekötést, ha alfanumerikus (csak karakteres) akkor is
szofverből én lcdstudiót használtam, ott lcd nélkül is össze lehet rakni amit akarsz, és ha megvan akkor be lehet tölteni, jaLCD, smartie, ilyenek jók.
döntsd el mi kell, minimális barkácsolással megoldható, vagy készen is meg lehet venni ha az kényelmesebb, összeszerelve, csak be kell forrasztani.
persze nálam egy bütykölés után kapott adatlábra szegény lcd 5V-ot és ezt nem tolerálta a beste
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest