- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
hétalvó #30349 üzenetére
Mivel a HDMI-n köztudottan digitális jelek közlekednek, ezért a fakulás oka a hosszú kábel vagy a gyengébb meghajtás nem lehet, bármilyen egyszerű is ráfogni.
Szerintem egyszerűen más jön ki a két HDMI aljzaton, méghozzá eltérő beállítások miatt. A legkézenfekvőbbnek nekem a korlátozott vs, teljes RGB tartomány tűnik.
Ha másik tízméteres kábeled nincs is, de egy darab másfél méteressl is kipróbálhatod, ha a gépet a kivetítő mellé viszed, és megnézed, hogy úgyis megvan-e a difi. Megsúgom ugyanazt a különbséget fogod látni.
-
törölt tag
válasz
hétalvó #30349 üzenetére
De ez minden halandó számára nyilvánvaló, nem meglepő. Direkt nekem címezted, gondoltam ezért...
Egyébként ha ennyire eltérnek az árnyalatok, nem biztos, h a wint azonos rgb, ycbcr kimenettel_beállításokkal kell használnod a vetítőhöz ivy-nvida esetén.
Általános előrelépéshez pedig kipróbálhatod a madvr-t az xbmc-vel szemen. Kis odafigyelésre szükséged lesz, nem ám minden harmadik sort elolvasni :-) néha ez az érzésem nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest