Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
hétalvó
üzenetére
Mivel a HDMI-n köztudottan digitális jelek közlekednek, ezért a fakulás oka a hosszú kábel vagy a gyengébb meghajtás nem lehet, bármilyen egyszerű is ráfogni.
Szerintem egyszerűen más jön ki a két HDMI aljzaton, méghozzá eltérő beállítások miatt. A legkézenfekvőbbnek nekem a korlátozott vs, teljes RGB tartomány tűnik.
Ha másik tízméteres kábeled nincs is, de egy darab másfél méteressl is kipróbálhatod, ha a gépet a kivetítő mellé viszed, és megnézed, hogy úgyis megvan-e a difi. Megsúgom ugyanazt a különbséget fogod látni.
-
törölt tag
válasz
hétalvó
üzenetére
De ez minden halandó számára nyilvánvaló, nem meglepő. Direkt nekem címezted, gondoltam ezért...
Egyébként ha ennyire eltérnek az árnyalatok, nem biztos, h a wint azonos rgb, ycbcr kimenettel_beállításokkal kell használnod a vetítőhöz ivy-nvida esetén.
Általános előrelépéshez pedig kipróbálhatod a madvr-t az xbmc-vel szemen. Kis odafigyelésre szükséged lesz, nem ám minden harmadik sort elolvasni :-) néha ez az érzésem nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest