Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Hát én 2,2m-ről. De nem a távolsággal van a gond, próbáltam azt is. Egészen 25-30cm-től 4m-ig.
Több különböző filmmel is (2-3 aninmációs, egy avatar, egy természetfilm stb).
Az eredmény pedig mindig ugyanaz... nem változik, talán nem is nagyon enyhűl (max a minőség javul, ha nem SBS vagy OU, hanem BD ISO vagy eredeti BD lemezről megy).És nem tudom, hogy ez tényleg elfogadható-e így, hogy létezik-e, hogy ennyit tud a TV és így mégis piacra engedik, vagy csak az enyém ilyen botrányos.
Bár a szervizesek azt mondták, ők is kipróbálták bent és nekik is ilyeneket produkált. A 60" verzió (ugyanez a széria - LC-60LE650) meg állítólag klasszisokkal jobb. Létezhet ez? Nem csak képátlót növeltek, hanem teljesen más a két készülék?
Azt mondták, az ebben lévő panelnek gyenge a válaszideje, emiatt ilyen a 3D hatás. (de mondom, nekem nem a hatással van gondom, felfogtam, hogy belépő kategória, nem kell, hogy körülvegyen a film... de a crosstalk szerintem igenis hibás üzem)(#26834) dabadab
Amúgy mit érnék el, ha rájuk borítanám az asztalt?

Ezen agyalok már hetek óta. Szerencsém volt vele és akciósan vettem... ergo, ha vissza is viszem és a pénzt is vissza tudom kérni, akkor sincs alternatívám... ebben az árkategóriában nem tudok olyat, ami mindenben megfelelne.
50" környéke kéne (de nagyon minimum 47), remek képminőség, használható 3D (lehetőleg aktív) és max 180... esetleg 200k plafon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Monitorkalibráló eszközök
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- PIONEER SX7730 rádió-erősítő
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest