- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Mert sokkal szélesebb, mint a hama. Az kézben tartva, vezérlőként használva sokkal praktikusabb. Furább rajta gépelni - mert elég suta a billentyűkiosztása és kicsik a billentyűk - de a két sarokban elhelyezett jobb és bal egérgomb, a golyó a hüvelykujjnál, scroll, multimedia gombok (hangerő, némítás, play/pause/stop stb).
Ráadásul sokkal masszívabb, így nagyobb minőségérzetet kelt még a bután lötyögő vasgolyó ellenére is. A Logi elég nyeklős/nyaklós volt. (az lehetne egy IBM-es stick - touchpadért nem vagyok oda, annál még a golyó is szimpatikusabb nekem).Mondjuk egy dolog hiányzik róla, az pedig a fizikai ON/OFF kapcsoló. Mert egy idő után elmegy pihenőre, de akkor sem ugyanaz. Ha megbököm, akkor feléled, ha véletlenül rákönyökölök, akkor elnyom valamit... szal ez mondjuk hiányosságnak számít nálam. De van, aki meg nem szereti kapcsolgatni - viszont legalább nem is zabálja az elemet egy idő után. Vagy ha épp asztalon tartod, nem a kanapén magad mellett, akkor ez nem gond.
Nekem bevált.
Ugyanilyen van egyébként Trustnak is, csak azt én mindenhol drágábban találtam. Amúgy meg valszeg ugyanaz az OEM gyártó szitázza mindkettőt, csak az egyiket 4, másikat 5 karakterrel
Spotify problémára nincs ötletetek? :S
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Battlefield 6
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- BestBuy topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest