Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizou
tag
Na, egy kicsit beleástam magam a témába...
Tehát, mivel szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot, ezért szétnéztem a meglévő gépházban és a következőket találtam:
- Core2Duo E6550: fogyasztása 65W, ha jól láttam, ennél kisebb desktop CPU-t nem nagyon találok (amivel még egy kicsit játszani is lehet)
- Gigabyte GA-EP35-DS3P: hát ennek nem tudom a fogyasztásád, de van benne valami Dynamic Energy Saver, ennek utánanézek, hátha nem csak bullshit...
- Geforce 88GT: hát ennek bő 100w a fogyasztása, ezt ki kéne dobni és helyette mondjuk egy passzív (vagy inkább aktív? Egy kicsit olcsóbb és van itthon egy Accelero S1, azt rábuherálom
) HD7750-est kéne venni, aminek elvileg 55W a fogyasztása.Ezen kívül van valami általános varázslat, szoftver vagy speckó alaplap, hogy a 24 órában üzemelő gép (torrentezés+fileserver-kedés közben) a lehető legkevesebbet fogyassza?
A fogyasztás csak az egyik fele, a másik a hang... Jelenleg elég porszívó a gép
, és ahogy meghallgattam, a Chieftec GPS-400AA-101A táp a ludas, szóval valszeg neki is mennie kell. Full passzív táp még 400W környékén is eléggé borsos áron van, így egy CM és egy FSP tápot néztem ki. Elsősorban ez ügyben kellene nekem tanács, hogy mi a legjobb választás ebben a teljesítménykategóriában, ami a lehető leghalkabb.Valamint léteznek rezgéscsillapító varázskütyük pl a HDD-khez, vagy esetleg érdemes lenne a sima lemezházat is kicserélnem valami speckóbb hangszigetelt csodára?
Kösz,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) HD7750-est kéne venni, aminek elvileg 55W a fogyasztása.
, és ahogy meghallgattam, a Chieftec GPS-400AA-101A táp a ludas, szóval valszeg neki is mennie kell. Full passzív táp még 400W környékén is eléggé borsos áron van, így egy