Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
zolaas
üzenetére
Az iMon-hoz kiegészítőt kell telepíteni. Ha belemész a beállítások -> Kiegészítők -> Kiegészítő letöltése -> Minden kiegészítő menüpontba, ott ha jól emlékszem a szolgáltatásoknál lesz az imon addon, majd újraindítás kell ha beállítottad (ha egyáltalán lehet konfigurálni, mert nem minden kiegészítőt lehet).
A kijelzőt pedig a beállításokban lehet belőni, bár nem használok iMon-t, szóval lehet, hogy nem is kell, és elég a kiegészítő.
Fogalmam sincs, hogy nálatok mi lehet a gond, én már több mint egy éve használok OpenELEC-et, és legelőször sem kellett semmit bonyolítani. Az, hogy nincs médiatár pedig nem az OpenELEC baja, mert ahhoz az op. rendszernek semmi köze. Ez csak az XBMC-n múlik.
Nem is lehet az op. rendszerbe belenyúlni, mert zárt, és külön Linux-os programokat nem is lehet telepíteni pl. Szóval nem tudom, hogy hová kell a programozói szint.
"Pl.: ilyenek, hogy nyomtam egy space-t azt azóta nem megy a bill..."
Milyen verziót telepítettél? Nem egy fejlesztői bétát pl.? Mert azoknál még ezt talán el tudom képzelni.
"nem megy a média tár. csak file módban használható. Stb....."
Ezt szintén nem értem... Megjelennek a merevlemezek a fájl módban? Vagy ha hálózatról szeretnél valamit felvenni, akkor rajta van a gép a hálón?
De ha elmondod, hogy eddig hogy és mit csináltál akkor talán segíthetek.
TCr: "na de pl. mondjuk DTS hangot kicsalni az erősítő felé, hogy az dekódolja..."
Ehhez szerintem csak be kell állítani a Beállítások -> Rendszer -> Hangkimenetben, hogy HDMI kimenet, DTS/DD képes erősítő. Vagy így nem működött?
Teljesen egyszerű beállítani az OE-t, mindent grafikus felületen lehet megcsinálni, az XBMC-s felületen.
Nyilván meg kell szokni mert más mint a Win, de nem értem, hogy ez miért ilyen bonyolult. Bár én nem használok erősítőt, szóval a hangsávokat illetően nincs konkrét tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest