Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
rbalint88
üzenetére
Megértelek, már én is majdnem eljutottam arra a szintre, hogy építek egy házat, mert nem találtam olyat ami igazán tetszett/elfogadható lett volna. Aztán szerencsére megtaláltam a GMC-t, ami számomra szinte 0 kompromisszummal jár, ezért is örültem nagyon neki (főleg mikor megláttam mi jár hozzá, és milyen áron van
). A hőmérséklet miatt aggódtam egy kicsit, de ebből a szempontból jól jött a PH tesztje, ami alapján nyugodt szívvel választottam ezt a házat.
Sok sikert az építéshez!!!
Leginkább úgyis az lesz a legmegfelelőbb, amit a saját ízlése szerint készít magának az ember.(#15056) cekkk ha gondolod este le tudom neked mérni, hogy mennyi hely van egy hűtő számára, de sztem szinte 100%, hogy ez a Scythe magas lesz (a ház talpakon áll + az alaplap felfogatás + proci magassága bőven elviszi azt a ~1 cm-t, ami a ház ill. hűtő magassága között van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Autós kamerák
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A hőmérséklet miatt aggódtam egy kicsit, de ebből a szempontból jól jött a PH tesztje, ami alapján nyugodt szívvel választottam ezt a házat.
Leginkább úgyis az lesz a legmegfelelőbb, amit a saját ízlése szerint készít magának az ember.