Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Köszi a segítséget. Na igen ez volt a nagy dilemmám nagyon sokáig, h elég-e az mkv vagy sem
. Letettem a voksot a Brazos mellett, de annyira jó áron van most minden (leginkább a RAM, de az FM1-es cuccok is, az FM2 pedig a lapok kivételével nagyon jó áron nyitott), hogy úgy döntöttem kicsivel többől kijön egy jóval erősebb konfig is amivel biztos, h nem kell kompromisszumot kötnöm semmilyen téren. E mellett szólt, hogy 50"-os plazmához lenne a konfig, amin az aktív 3D miatt leginkább a BD 3D lenne az igazi.
Átgondolom még sztem a dolgot, mert ott van az is, h Brazossal lehet kihúznám a Jaguar-ig, ami pedig valszeg vinne mindent ami nekem kell, de kérdés milyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Letettem a voksot a Brazos mellett, de annyira jó áron van most minden (leginkább a RAM, de az FM1-es cuccok is, az FM2 pedig a lapok kivételével nagyon jó áron nyitott), hogy úgy döntöttem kicsivel többől kijön egy jóval erősebb konfig is amivel biztos, h nem kell kompromisszumot kötnöm semmilyen téren. E mellett szólt, hogy 50"-os plazmához lenne a konfig, amin az aktív 3D miatt leginkább a BD 3D lenne az igazi.