Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
zsigus
üzenetére
Közben kipróbáltam. Ha a Win7-ben állítom 24 Hz-re a frissítést, és nem hagyom, hogy az XBMC hozzányúljon, akkor megintcsak nem szaggat. Természetesen ugyanazzal a filmmel tesztelek, és természetesen 24p-s.
Na mindegy, együtt lehet ezzel élni szerintem. Olyan, mintha azért szaggatna, mert összeveszik a Win7 és az XBMC a frissítési frekvencia beállításán, és ez megfogná a rendszert. 
Nekem 24p Smooth Film-nek nevezi (pedig magyarra van állítva) a Pana menüje ezt a beállítást, és valóban csak akkor jelenik meg, ha így kapja a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy, együtt lehet ezzel élni szerintem. Olyan, mintha azért szaggatna, mert összeveszik a Win7 és az XBMC a frissítési frekvencia beállításán, és ez megfogná a rendszert.