Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #19922 üzenetére
Hmm, utoljára amikor próbáltam (nem mostanában volt) nem tudott ilyet; akkor lehet mégis teszek vele egy próbát.
-
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #19920 üzenetére
Köszi, de ez az amire nem vagyok hajlandó, megöregednék mire végeznék.
Maradok a képek manuális keresésénél, az "kicsit" gyorsabb...
-
canniball
nagyúr
válasz
zolaas #19806 üzenetére
Ez alapján próbáltad már?
-
canniball
nagyúr
válasz
Pista0001 #19736 üzenetére
Az enyémen egy gomb van ki-bekapcsolásra, az alapból nem altatott.
-
canniball
nagyúr
válasz
dabadab #19724 üzenetére
Az XBMC-vel (w7-en 10 vagy 11 már nem emlékszem) történő első ismerkedésem során hiába állítottam az ilyesmi menüpontot az csak annyit csinált hogy amikor a menüben ránavigáltam a kikapcs.-ra akkor a felugró lehetőségek között (kikapcs./készenlét/stb.) az általam kiválasztott volt kiemelve/alapértelmezetté téve. Attól függetlenül hogy itt mit állítottam be ha a távrángatón megnyomtam a gombot az kikapcsolta a gépet. A win beállításai között van valahol egy olyasmi menüpont hogy amikor megnyomom a kikapcsoló gombot akkor ezt tegye: ..., ezzel sikerült megoldani a problémát.
-
-
canniball
nagyúr
Lehet volt egy-két darab amit ki akartak szórni, neked meg már nem jutott.
"Ha mondasz androidra olyan progit amivel képmentést lehet csinálni meg is mutatom neked."
Én a ShootMe-t használom, de ha jól tudom újabb rendszereken a bekapcs. gomb hosszan nyomásával is működik. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Paulo81 #19411 üzenetére
Pedig egyszerű.
Paneltáp esetén a panelt becsavarozod a házba (amelyikhez gyárilag adnak ilyet abban megvan a hely, másikban keresni kell neki), a mellékelt kábel egyik 24pines csatiját rádugod erre, a másikat a lapra (a sata és egyéb csatik gondolom érthetők), a bal felső kábel egyik fele szintén a panelra a másik vége a ház seggébe és ide passzol a külső kocka, mint a notiknál.
Piconál annyi az eltérés hogy itt magát a tápot dugod a lapra. -
canniball
nagyúr
válasz
Firefrenky #19389 üzenetére
"A kérdésem egyrészt az lenne, hogy milyen szoftverrel lehetne vezérelni a HTPC-t okostelefonról?"
Az XBMC-hez van remote app. -
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Enszuke #19300 üzenetére
Gondolom erre és erre a postra gondolsz, de ezek sem vittek közelebb a megoldáshoz. Mi ennek a neve, hogy keressem? Lehet ilyet egyáltalán itthon kapni vagy csak Kína játszik?
Mod. Látom közben linkeltél, köszi! Van ennek magyar neve (az utolsó kérdésemhez visszakanyarodva), vagy esetleg tudsz egy hazai linket is adni?
-
canniball
nagyúr
Nem teljesen ide tartozik de mégiscsak mozizás és nem hiszem hogy lenne megfelelő topik ahol feltehetném a kérdést.
Meg lehet-e valahogy PC-ről USB-n keresztül osztani mappákat, illetve azok tartalmát? A cél az lenne hogy a számítógépet a TV USB-csatlakozójára kötve a TV-be épített médialejátszóval elérhetőek legyenek a filmek. -
-
canniball
nagyúr
Akad itt Trinity tulaj?
-
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #19050 üzenetére
Türelem blogbejegyzést terem.
-
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #19048 üzenetére
Kell egy-két nap mire kikerül.
-
canniball
nagyúr
válasz
toto76 #19044 üzenetére
"Android is jó lenne, de a család többi tagja még magabiztosabban kezeli a távirányítót."
Az is tulajdonképpen egy távirányító, csak annyi a különbség hogy nem fizikai gombokat kell nyomogatni. -
canniball
nagyúr
válasz
toto76 #19037 üzenetére
Hogy mit érdemes azt neked kell eldöntened, de az említett usb-s vevő+XBMC kombóval ugyanúgy használható rendszert kapsz. Az iMon egyetlen előnye hogy kikapcsolt gépet is tud ébreszteni míg a nevezett egység csak a készenlétben lévőt.
Nekem egy ilyenem van, alapszintű cucc óccóé (az aprón 2k körül többen árulják), csak rá kell dugni a gépre az felismeri és már lehet is használni. De ha van i-s vagy androidos eszközöd azokra van remote app így pénzbe sem kerül a dolog. -
canniball
nagyúr
válasz
urbanjozsi #19013 üzenetére
3D-ben nem vagyok otthon (mivel én nem élek vele) így csak arra tudok hagyatkozni amit itt olvastam, ezek szerint ehhez már erősebb vas kell. De ha úgyis adott hozzá minden akkor semmibe sem kerül kipróbálni.
-
canniball
nagyúr
válasz
urbanjozsi #19011 üzenetére
Ha nem háromdézel akkor hajrá!
-
canniball
nagyúr
Valóban van csak nem gomb formájában, hanem egy kis trükkel: thenext1 teszt.
-
canniball
nagyúr
válasz
elmouse #18926 üzenetére
Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
Arra esetleg nem tudsz/tudtok valamilyen megoldást, hogy (a folder.jpg-s borítókhoz hasonlóan) a mappák hátterét is egyedivé lehessen tenni? Azaz ha belépek a zenekar1 mappába akkor a háttér a lángoló gitár helyett a zenekar1.jpg legyen, ha a zenekar2 mappába akkor ott a zenekar2. jpg stb. -
canniball
nagyúr
A GPlay-en frissült az Official XBMC Remote, így már Frodo-kompatibilis az app. (a progi korábbi verziójának használata esetén viszont nem javasolt a frissítés).
-
canniball
nagyúr
Ne tévesszen meg a méret: az Elite 120 is csak mITX lapokat eszik.
A tápban valóban van ráció. Illetve talán abban is lehet igazság hogy mivel nagyobb könnyebben lehet szerelni. Ugyanakkor a mérete mITX létére lehet negatívum is, valamint számomra az sem tűnik túl biztatónak hogy a mITX topikban valaki már neki is állt a ház faragásának. Persze lehet ez valami egyedi igényen alapul, annyira nem figyeltem és személyesen nem ismerem a házat, ha gondolod nézz át abba a topikba is. Amúgy itt van róla egy friss vélemény.Mod. Meg is van a CM-mod bejegyzés.
-
canniball
nagyúr
válasz
zolaas #18858 üzenetére
Ha pendrivera akarod akkor igen. Ezzel kezdődik a how-to...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest