Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25574 üzenetére
"Minden frekvenciára külön beállítások vonatkoznak, szóval ott is be kell állítani a túlpásztázást különben kilóg."
És azt hogyan?Emlékeim szerint eddig sem állítottam ilyet sehol.
"Viszont érdekes, hogy nem láttál különbséget."
Milyen különbséget kéne látnom? Úgy rémlik eddig ennek kapcsán csak egy "panasz" volt: x időnkét egy-egy kis ugrás, amit nem mindenki lát/ami nem mindenkit zavar; vagy rosszul emlékszem? -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25572 üzenetére
Egyről beszélünk, csak korábban pontatlanul írtam.
Tehát Képfrissítési frekvencia igazítása a filmhez: Indításkor/leállításkor = a fennforgás amit írtam. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25570 üzenetére
Nem tudom mit értesz helyes megjelenítés alatt, Samsung C530-am van, ez (a net szerint) tud 24p-t, mivel itt azt írtátok az a f@sza kipróbáltam de amáliába ütköztem így kikapcsoltam.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25568 üzenetére
Biztos az én szemem hibája, de én nem láttam különbséget amikor a 24Hz-et próbáltam. Legalábbis a filmben, a menü az elcsúszott úgyhogy gyorsan vissza is állítottam.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25566 üzenetére
"Akkor marad a Confluence."
Vagy a gugli. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25564 üzenetére
Ennyire már nem merültem bele.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25559 üzenetére
Transparency?
-
canniball
nagyúr
válasz
Celtis #25465 üzenetére
Csak azt írtam amit olvastam.
-
-
-
canniball
nagyúr
válasz
vjozsef #25357 üzenetére
Mint "süket" felhasználó úgy vélem a logika azt diktálja, hogy ezeken az alap rendszereken (nekem is csak egy olcsó erősítőm van 5.0 szettel) mi nem nagyon hallanánk a különbséget. Persze személyes tapasztalatom nincs (és prémium rendszert sem hallottam soha), így én is érdeklődve várok egy konkrét tapasztalatot ez ügyben.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25338 üzenetére
"A Chieftec-en."
Áhhhá, azt az imént nem írtad."Szerintem tök felesleges a HTPC-n a hangerővel babrálni."
Eeegen, de ha egyszer a gyártók így találták ki... Így nagyobb a vizuális Hi-Fi-faktor. -
canniball
nagyúr
válasz
KisTücsök #25335 üzenetére
A hasonló házak (néhány kivételtől eltekintve) méretük ellenére többnyire csak mATX lapokat esznek. És sajna nem is igazán olcsóak (klatty)...néha felbukkan egy-egy példány az aprón, érdemes ott is nézegetni.
MasterMark!
Én csak egy teketőt látok.Úgy emlékszem az iMon-on lévővel a hangerőt lehetett állítani.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Akkor ott a HDD volt a ludas. Én cca. fél méterre ülök a géptől (amiben semmi más mozgó alkatrész nincs mint a BS-n lévő venti) és a gyári légkavarót minimumra tekerve nem hallottam azt. Viszonyításképpen: a rézcsövekben áramló (fűtő)víz sustorgását hallom. Meg a lábamnál lévő másik gépben dolgozó 2,5"-t is.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25295 üzenetére
Ez jutott eszembe hirtelen mint kici óccó, s mint írtam a lista igény szerint alakítható.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25281 üzenetére
CI+-os kell, ahogy a TV-s tapasztalatok mutatják a "sima" CI sajna nem jó.
-
canniball
nagyúr
Értem, akkor hamut szórok a fejemre, köszönöm a kiigazítást! Ezesetben már csak egy kérdés maradt: létezik-e DVB-C tuner CI+ foglalattal?
-
canniball
nagyúr
válasz
dabadab #25276 üzenetére
" A "modul" alatt a CI+ adapterre gondolsz..."
Szerintem egyről beszélünk." Mert abbol pont semmi ertelme nem lenne kiszedni a kartyat."
De akkor hogy dugja be a PC-be? A tunerek csak magát a kártyát kérik, nem? -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
krokosztil #25205 üzenetére
Ha UPC lesz akkor a digitális részt kb. ki is húzhatod a listádról: csak a saját dobozukkal/mediacard-jukkal működik a szolgáltatás, PC-s tuner nincs náluk a kínálatban.
-
canniball
nagyúr
válasz
Vikthor #25193 üzenetére
Nem emlékszem hogy itt bárkinek is lenne BR meghajtója. De mivel a DVD meghajtókat kezeli, gondolom azzal is boldogulna. Más kérdés a rajta található adat, mivel úgy emlékszem az XBMC (még?) nem kezeli a BD-k menüjét, de arra meg ott a PowerDVD és a TMT.
Én a helyedben vásárlás előtt kipróbálnám a dolgot egy képfájl+virtuális meghajtó kombóval. -
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza #25179 üzenetére
Tedd fel az Advanced Launchert és azzal meg tudod hívni a gyári böngészőt (is).
-
canniball
nagyúr
válasz
sirarcheer #25140 üzenetére
Itt megint csak azt tudom írni (remélem nem hülyeség) amit olvastam: bele lehet tenni de a CPU gyenge hozzá és ugrik a platform egyik előnye, az alacsony fogyasztás.
-
canniball
nagyúr
válasz
sirarcheer #25138 üzenetére
Az Atomokat egy ideje már nem követem így nem tudom mire elég vagy sem. De nem a Brazosról akartalak lebeszélni, az ASrock E350M1/USB3 lapon pl. van minden. Csak nem tudom kapható-e még valahol, az /USB3 nélküli verziójáról pl. "csak" az usb3 csati hiányzik. Persze kérdés mire van szükséged, ha a HDMI-n kívül semmire akkor jobb a GIGABYTE GA-E350N amit az imént rendeltél mivel arra 3 év gari van (az ASrockra meg csak 2 év).
-
canniball
nagyúr
válasz
sirarcheer #25136 üzenetére
Attól függ milyen 3D. Ugyan személyes tapasztalatom nincs, de az itt olvasottak alapján (a SBS kivételével) arra nem jó a mobo. Persze cserébe nem drága.
Amúgy azon a lapon se egy optikai hang, se esata, se egy usb3... -
canniball
nagyúr
Íme a kb. alap tudnivalók azok alapján amit írtál:
- vegyél egy brazos lapot (pl. Asrock E350M1) és hozzá körítést (ram, ház etc.)
- telepíts egy tetszőleges Windowst (7 vagy újabb), egy Catalystot és a számodra szükséges szoftvereket (böngésző miegymás)
- kösd rá a TV-re
- ha akarsz némi médiacenter élményt akkor telepítsd az XBMC-t, pofon egyszerű progi.Remélem elég fehér öves volt.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25063 üzenetére
Tévedni emberi dolog - mondta a sün...
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25045 üzenetére
Ha jól tévedek az spdif-en max. DTS fér ki, ha "többet/nagyobbat" akarsz ahhoz már HDMI kell.
-
canniball
nagyúr
válasz
bigdady #25012 üzenetére
Lejátszás közben enter-> hang ikon; itt azt is be lehet állítani mi legyen az alapértelmezett. Vagy Keyboard controls.
-
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #24930 üzenetére
A többi emellett tulajdonképpen részletkérdés: mivel PC-ről beszélünk hálózatba lehet kötni, adott esetben desktopként lehet használni stb. stb. Az XBMC-hez pl. van YT kliens, a torrent nem tudom milyen vasat igényel de nem hiszem hogy azzal gond lenne.
Az pedig egyéni preferencia és pénztárca kérdése, hogy milyen ház, táp, HDD etc., ha vannak extra igények (keveset egyen, halk legyen miazmás) akkor azok meg tudják dobni az árat, ha jöhet használt cucc is az meg csökkentheti.
Szóval igaziból a video-kimenet ami esetedben a legnagyobb probléma. -
canniball
nagyúr
válasz
radi8tor #24860 üzenetére
Köszi! Nem akarok tovább offolni, úgyhogy folytatás itt, ha valaki tudja a megoldást.
-
canniball
nagyúr
válasz
bigdady #24851 üzenetére
Én csak itthon használom, kívülről fogalmam sincs miként lehet megoldani. De ez szvsz hálózati kérdés, ha kintről ugyanúgy eléred a fájlokat mint otthon akkor gondolom ugyanúgy is működik mint otthon.
MÁS.
Ha már offolok, van itt jó angolos? Ez:
SATA power delivery is rated as follows for any combination of hard drives and/or optical drives:
• 5 V rail: up to 3 A
• 12 V rail: up to 1.5 A
mit jelent pontosan? -
canniball
nagyúr
válasz
Vincsó #24832 üzenetére
Ehhez szerintem a kapható legkisebb is elég lesz; itthon én ezt a boltot ismerem vagy nézz körül az ebayen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest