- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
-
attiss66
senior tag
válasz
VoidXs #57948 üzenetére
kössz
"A rendszernek a hangkártya is része, ha cseréled, kalibrálj újra."
Na még jó, hogy feltettem itt is a kérdést,mert erre már valahol azt válaszolták, hogy nem számít, kártya-kártya, nem kell újra kalibrálni.Hm..
"egyszerűen nem kapcsol be, mert túl hosszú a kábel."
na így a legjobb, vagy jó vagy nem jó, nem kell elmélkedni, hogy van e minőségromlás a kábelhossz miatt
"Ha egyesével méred a csatornákat, igazából egyetlen Jack - RCA is elég, de miért nem használsz HDMI-t?"
mert ez egy régi erősítő, 2002-ből/Denon AVC-A11SR/, nincs rajta HDMI, sőt, önbemérője sincs , analógban kell átvinni a jelet, tehát azért kell annyi jack-rca kábel, mert azok a kábelek/itt számít azoknak a minősége?(árnyékolás stb) ha igen, tudnál ajánlani , hogy milyet vegyek?/ ott fognak maradni a hangot átvinni, nem csak a mérésnél kell, hanem a működő házimozizás közben is
"Internet nem kell, egyedül a Dirac nem fut a te gépeden, bármi más működik."
na, ez megint szuper
-
attiss66
senior tag
Megjött az umik1. Lenne pár kérdésem.
A mikrofont felfelé állásban kell rögzíteni a hallgatási pozíciónál fül magasságban. A miki1 usb kábele 1.5 m.
Lehet e úgy, hogy veszek egy usb hosszabbítót/egy jobb minőséget, 5m hosszút/, 3 db 1m hosszú jack-rca sztereo vezetéket, a jack-eket csatlakoztatom a számítógéphez, az rca-kat az erősítő analóg bemeneteihez. A miki usb kábelét összekötöm az 5m-es hosszabbítóval, azt a számítógépbe egy usb-be?
A számítógépnek a mérésnél net-es kapcsolatban kell lennie, vagy letöltöm a szoftver-t és a letöltött szoftver-t net nélkül tudom élesíteni?
Ennyi lenne egyelőre, a következő a hangnyomás kiegyenlítés lesz a REW-el, ha minden oké.
Ha a Sound Blaster Z-vel kalibrálok, a fájl-t el tudom menteni és, ha kész lesz a HTPC, csak átmásolom a kalibrált fájl-t és azzal működik a rendszer? Az Asus Xonar D2-vel
Írtam hülyeséget vajon?! -
attiss66
senior tag
Házimozipc-be keresek Asus Xonar D2 hangkártyát. A hardveraprón volt novemberben, de ezek szerint arról lemaradtam.
Nincs valakinek eladó?
-
attiss66
senior tag
Na, körvonalazódott már pár dolog, hogy mikből fog épülni a házimozis pc-m. A hangkártya Creativ Sound BlasterX AE-9 [link] , aztán valamilyen 2 TB-os SSD, pl Kingston FURY Renegade NVMe 2TB [link] , HTPC háznak felőlem egy bili is lehet
, a hang a lényeg. Na de erre gyűjtögetnem kell, vagy 1 évig, az összes alkatrészre+mérőmikrofon. A mérőmikrofont is megúsznám óccsón.
-
attiss66
senior tag
Átjöttem ide, mivelhogy házimozi pc-t akarok építeni/építtetni/, és úgy látom ez a megfelelő hely hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest