- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Nem is vagy messze, én Kőbányán lakom.
Általánosítani semmiképp nem szerettem volna, csupán a saját tapasztalatomat írtam le. Mi a bejárati ajtó fölé buktatható ablakot raktunk, így a lépcsőházból (ami északnyugatra néz) jön be hűvösebb levegő, ott egész jó hűvös szokott maradni, mármint a külső hőmérséklethez képest. De hát persze mindez relatív, mert nyilván mikor kánikula van, akkor viszonylagos ez a "hűvös" is.
De mi egyelőre nem klímázunk, mert amúgy egyikőnk sem bírja a klímás levegőt és ezzel a megoldással + mennyezeti ventillátorral eddig élhető. Amúgy ez nem panel, hanem csúsztatott zsalus, na nem mintha hatalmas különbség lenne, csak na.
-
arnyekxxx
veterán
klíma igyisugyis kell manapság, de az tényleg nem mindegy, hogy egy 38fokosra felmelegedett szobát kell 24re lehűteni vagy egy 28 fokosat, és nemcsak anyagilag hanem komfortilag sem. Ha van pénz lóvéra akkor redőny helyett mehet zsaluzia is, drágább de a felmelegedést ugyanúgy megakadályozza és nem lesz töksötét a szoba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest