- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PihentAgyMan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az első gépen Enterprise 128 volt(apám hozta el simsonon, 200km-re volt a gép eladó 10000ft-ért vettük), mikor betöltöttem a demókazettát, teljesen letaglóztam a grafikától
Valami brutális volt akkor...
Kinek van még meg az eredeti enterprise 128 demo kazetta?
Emlékszem a gépen lévő joy hamar kinyekkant, mindig azt kellett javítgatnom
Amúgy nagyon tetszett, állandóan rajzolgattam vele, de most még egy vonalat sem ''húznék'' rajta annyira körülményes.
Egyszer gondoltam egy nagyot és szétkaptam, csináltam belőle egy kukakicipelő masinát(12voltos akkurol ment,minden csütörtökön kivitte a kukát és behozta...)a hangkimenetről vezéreltem a kiskocsit a nagyon cool progimmal
, magas/mély hang jobbra ill balra,magnórelék előre/hátra + ha akadályba ütközött a progi kikerülte a tárgyat, szal mind1 jó volt ez a kis gép, sok mindenre lehetett használni.Régebben valahogy azt akartam megcsinálni, hogy télen ha reggel kell mennünk valahová indítsa el az autót amíg elég meleg nem lesz bent,utáltam hideg kocsiban utazni...Szal jó hülye voltam
Ezek kb 12 éve voltak kb...Nem értettem semmihez...
pihi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest