- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
istil
csendes tag
Letöltöttem a youtube videókészítő komplett RPCS3 mappáját, de még addig se jutok vele mint a saját RPCS3 mappámból. Már az első értesítőnél megáll a tudomány, ahol figyelmeztet az autosave-re. Itt ugye OK-ra kéne menni, ha érzékelné a kontrollert. Akárhogy állítom be a gombkiosztást, nem reagál, még a billentyűzetet is hiába állítom be. Ez eddig azon kevesek egyike volt, ami legalább ment.
-
istil
csendes tag
Okés köszi, megpróbálom. Nem vagyok túl nagy szaki, nekem az jött le egy benchmark oldalról, hogy az övé erősebb. Legalábbis CPU-ban:
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-10400F-vs-AMD-Ryzen-5-5600X/4079vs4084
De mondjuk a PCSX2-nél is úgy indult, hogy először még a hang is akadt, aztán sok beállítás után már hasít minden rajta. -
istil
csendes tag
Érdekes tesztvideó, de ő ahogy nézem 4k 60 fps-ben utazik, én már örülnék a folyamatos, (nem ugráló) 30-nak. Meg az ő konfigja szerintem izmosabb is jócskán az enyémtől: CPU: Ryzen 5 5600x GPU: Sapphire Nitro Plus 5700XT RAM: Crucial Ballistix RGB 32GB 3600mhz Drive: ADATA SX8200 1TB NVME
-
istil
csendes tag
Letesztelem, de sajnos a Demons Souls-ra az nem opció. Ezért érdekelnének még további tapasztalatok a RPCS3-val kapcsolatban, hogy van-e értelme hangolni a beállításokat vagy eleve karcsú hozzá a konfig.
-
istil
csendes tag
válasz
SunMount3r #204 üzenetére
Megpróbálhatom azt is, de ez a hardver még kevés RPCS3-hoz, vagy egyszerűen nem elég kiforrott még a játékok futtatása?
-
istil
csendes tag
sziasztok
Az RPCS3-mal próbáltam ki a Red Dead Redemtion-t és a Demon's Souls-t. Elindulni elindultak, de az fps eléggé instabil, hol tartotta a 30 fps-t, majd hirtelen 15 körül lett. A DS meg egyszercsak lefagyott, se előre se hátra nem ment tovább. Vajon a beállítások között kéne valamit módosítani, vagy a gép nem elég erős hozzá?
Core i5 10400f, egy RTX 3060ti és 16 GB RAM, amivel próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest