Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama #252 üzenetére
Ha tetszik és elfogadod hogy nagyon kicsi, Aliról érdemes megvenni. A hardvert nem néztem, így nem tudom mennyire lehet gépigényesebb (N64, PSP) emulátorokkal bővíteni.
A telefont egyébként nem nagyon merítik ezek az alkalmazások, én egy 4.5 éves Samsung A50-en tolom őket. -
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama #249 üzenetére
Jó nagy lehúzás.
5-15k között lehet venni kontrollert, amibe bele tudod rakni a telefont (ami úgyis mindig nálad van). Ezek, és ennél komolyabb játékok is simán futtathatók, és sokkal jobb kijelzőn játszhatsz.
De ha mindenképp ez kell, szerintem rendeld meg valami normális shopból, mert 18-20 rugóért dobálják.Kipróbáltam egyet pár napja. Semmi extra. Fel vannak telepítve az emuk, és pár népszerűbb cím. Nagyon kicsi az egész, a minősége átlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest