Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama
üzenetére
Ha tetszik és elfogadod hogy nagyon kicsi, Aliról érdemes megvenni. A hardvert nem néztem, így nem tudom mennyire lehet gépigényesebb (N64, PSP) emulátorokkal bővíteni.
A telefont egyébként nem nagyon merítik ezek az alkalmazások, én egy 4.5 éves Samsung A50-en tolom őket. -
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama
üzenetére
Jó nagy lehúzás.
5-15k között lehet venni kontrollert, amibe bele tudod rakni a telefont (ami úgyis mindig nálad van). Ezek, és ennél komolyabb játékok is simán futtathatók, és sokkal jobb kijelzőn játszhatsz.
De ha mindenképp ez kell, szerintem rendeld meg valami normális shopból, mert 18-20 rugóért dobálják.
Kipróbáltam egyet pár napja. Semmi extra. Fel vannak telepítve az emuk, és pár népszerűbb cím. Nagyon kicsi az egész, a minősége átlagos.
-
Redneck
nagyúr
Hátha valaki betéved, és képben van. PPSSPP emulátor használatánál, nektek melyik megjelenítési mód vált be jobban?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Látom nem egy pörgős topik de azért megpróbálok kérdezni. Felraktam a Snes9x EX+, Az M64Plus FZ, és a PPSSPP emulátorokat a telefonomra. Működnek is rendesen, romokat az Emulatorgames, oldalról szedtem. Mennyire biztonságos ez az oldal? Csak azért kérdezem, mert az egész folyamat, gyanúsan Plug and Play volt. A kétezres évek eleje óta nem emulátoroztam, akkoriban mindent úgy kellett vadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest