- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz Silentfrog #2234 üzenetére
Nekünk is volt hogy rendeltunk usb-s valamit (leírásban és a képen is usb-s szerepelt), de szivagyujtós fejjel érkezett meg. Simán csak visszakültük asap és visszakaptuk a pénzt.
Azért jó lenne valaki bennfenntes név nélkül megosztana valamit a helyzetről. Nekem 2 karácsonyi ajándékom ragadt náluk. (dec 5 és 7 rendelés)[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz sirály69 #2261 üzenetére
Én azt mondanám hogy a samday(nem emag) bajos még mindig. Nekem a dec 7i csomagom (karácsonyi ajándék) jan1-én megmoccant. Azt írja hogy január 1 reggele óta karikázik vele a futár már, csak nem talál bele az automatába. Csak azért sztem nagyjából tudják reggel hogy mennyi minden fér az automatába és mennyi nem, de nem hívtak még hogy probléma lenne a leadással.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Egy másik csomagom, amit december elején rendeltem úgy tűnik hogy elvesztette csomag jellegét, és fizetéskiegészítés lett.
Az emag szerint átadták a csomagot a samedaynek, a sameday szerint meg nem kapták ki a raktárból. Így gyanús lett a dolog és már videofelvételeket néznek vissza a csomagkiadó raktárban. Tudják ki az a kollega akinél elv utoljára még megvolt a csomag, és foglalkozott vele.
Azért remélem áldott és békés ünnepe volt annak a kedves raktári dolgozónak az !!!újracsomagolt!!! 4500ft-os vízforralómmal.Pofám leszakad.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Engem most az bosszantott fel hogy az smsben nem írták meddig átvehető a csomag az easyboxból, 2 nap (48h) után jelzés nélkül elvitték mint utólag kiderült. Nem hiszem hogy túl gyakran fogok a jövőben rendelni tőlük. A karácsonyi bulijuk, meg hogy elveszítették a csomagomat sem volt már nagyon szimpatikus húzás.
Másnak mennyi idő amíg visszaveszik a terméket dobozból?
Egy rendelés második fele volt ez ami visszament, az első felét azt átvettem sikeresen, viszont a karácsonyi 4000ft-os bánatkuponnal rendeltem. Ilyenkor visszakapom az utalvány második termékre érvényes hányadát vagy volt-nincs? -
arcsin
senior tag
válasz HUN_Sector #2522 üzenetére
Az email nem jutott el hozzám csak az sms. Bár ha másnak is belefér a karakterszámba, az emagnak is beleférhetne. Illetve akkor is 1nappal elobb ment vissza.
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! BB topik alapján már más is járt így, de itt is megírom, mert elég WTF szituáció.
Történt hogy checkoltam az elmúlt napok tranzakcióit a bankkártyámon. Látom hogy van egy payu emagos jóváírás, 13 990 Ft os plusszos tétel. Gyorsan megkérdeztem páromat, akihez bevannak kötve az emagos emailek hogy mi a franc ez, mert én nem tudok róla hogy az elmúlt hónapokban rendeltünk volna bármit is és esetleg elfelejtettük átvenni stb. Az email ami a orders@emag.hu-ról jött egy visszatérírtés szerepel egy bizonyos rendelére. A rendelési szám alapján egy 26 ezer ft -os mikrósütö van a rendelésben, amit nagymamámnak vettem bő fél évvel ezelőtt, tehát ő biztosan nem küldte vissza az én tudomásom nélkül.
A pénz itt van számlámon, nem hiszem hogy "scam", vagy hasonló, az email is stimmel, volt olyan szamu rendelésem csak más összeggel.
Értem hogy ez egy sz.r cég és az elmúlt időszakban csak romlott a szolgáltatás színvonala, de hát mégis, azért az hogy pénzt küldenek random ez elég meglepő.
Mit tegyek, vagy most mi van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest