- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgocska
tag
Folytatodott a történet ma hajbalban átvette a futár cég a tv 7 után jött az üzenet az emagtol hogy elindult felém a csomag, mondom szuper ma lesz tv erre 11 körül jött az sms szintén emag hogy a futárcégnél (Sameday) csúszás van úgy néz ki ma nem hanem következő 1-3 napon belül megkapom a terméket.persze közbe hívom a futárceget persze várakoztatnak mert annyian telefonálnak ez két szer 5 percig bírtam de közbe ment e mail persze arra sincs válasz.most utána olvastam ennek a futárcégnek milyen véleményeket kapott hát eléggé lehangoló amit róluk irtak ugyhogy ha meg is jön a tv tuti kibontom mert ennyi kocsikázás után ki tudja hogy vigyáznak rá.
Hát 8gy még nem jártam peddig már pár dolog jött.de hogy a futár cég még 1 sms vagy 1 emailt nem ír hogy mikor jön az azért nem semmi trehányság.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged