Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
zabos404
újonc
Nem, D:\ gyökérben volt a mappa, asztalra nem tettem ki parancsikont róla.Az volt az első, hogy rákerestem fileo-kra a D meghajtón, de semmi.Lomtárban nincs, sehol sincs.De az fix, hogy a D meghajtón van még mindig, mert ha töröltem volna akkor rengeteg hely szabadult volna fel. Pont annyi szabad helyem van a D meghajtón mint amikor megvolt az adott mappa és amikor már nem láttam, nekem ez kicsit sci-fi.Köszönöm a gyors segítséget azért, de itt valami húzósabb dolog történt.
-
Armahun
addikt
Winnél szokott az asztalról látszólag eltűnni ikon és mappa felbontás változtatáskor vagy másodlagos kijelző csatlakoztatása után.
Ha a sajátgépből nyitod meg az asztalt mint mappát akkor ott van.Ha nem asztalon volt, lehet véletlenül bele húztad egy másik mappába.
Keress rá olyan fájlra mappára ami tudod hogy benne volt és meglesz.
Lomtárban nézted? -
zabos404
újonc
Sziasztok
Egy elég fura dolog történt, a másodlagos winyómról eltünt egy mappa amiben minden személyes, meg egyéb
hasznos programok stb.. voltak. Na most egy 1Terás winyóról beszélek amin 249MB szabad hely maradt akkor is amikor ez a mappa elérhető volt, ezért nem értem az egészet.Mert ha törlődött volna akkor felszabadult volna még 250gb kb.Esetleg valami ötlet, hogy hogyan hozzam vissza ?Mert az tuti, hogy még a merevlemezen van, csak nem tudom hol.Olyan mintha a rejtett fájlokat még egyszer elrejtették volna.Elég nehezen viselem ezt mert kb 10 évnyi adat volt abban a mappában.
Esetleg valami ötlet, hogy miket próbáljak meg?
hiren boot lemezzel már próbálkoztam, de nem mentem semmire.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Padavan firmware
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest