- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
2 év után vágtak ki progmatról. nem lett meg a 30 kreditem
26-27 volt. mindegy, felvettek prog-info-ra.
mdk! lelkileg légy nagyon erős, bev mat előadásra olvasnivaló nélkül ne menj be! Járai valami eszméletlen unalmasan tartja az órákat. felolvassa a saját fóliáját
lin.alg-ot nagyon szerettem, ha szereted az n dimenziós vektortereket, akkor az jó. ha nem, akkor vagy gyorsan megérted és megszereted vagy bajaid lesznek. nem bonyolult igazándiból, de egyszer nagyon meg kell érteni...
bev prog: haverjaim előtt nem szidom, mert ők vmiért istenítik Fóthi-t, de szerintem ennél kevés értelmetlenebb tárgy van.
számítógépek felépítése: nem tudom, mióta foglalkozol hardware-rel, de ha beülsz egy ilyen előadásra, az eddig szerzett tudásodat féltve őrzött helyre rakd el, nehogy az anyar megfertőzze... érdekes körülmények között mentem át UV-n... mindegy
egyelőre ennyi
amúgy grat a felvételihez.
gólyatáborban voltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged