- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratever
csendes tag
Sziasztok!
Ha van valakinek esetlegesen Szili féle előadás jegyzete B-s ModAlg-ból és eltudná küldeni vagy tudja,h merre találhatnék, azt megköszönném.
-
stratever
csendes tag
válasz
spibal123 #5333 üzenetére
Nagyon egyszerű:
Neptun->Tanulmányok->Leckekönyv-> Kiválasztod a félévet,és nézed a 'Jegyek' oszlopot. Ahol nincs jegy, oda semmit nem kell beiratnod az indexbe, üresen kell hagyni, ahol van jegy,azoknak mind szerepelniük kell az indexedben, azaz mindenféleképpen be kell iratnod a tanárral. Nem kapsz pénzbírságot, csak nem fogod tudni leadni. -
stratever
csendes tag
válasz
spibal123 #5327 üzenetére
Az indexnek a neptunnal megegyezőnek kell lennie leadáskor. Ez azt jelenti, hogy ahol a neptunban 1es van, akkor ott be kell iratni.Nem teljesített esetben pedig nem kell semmit beiratni,majd bepecsételik neked a TO-n később,h nem teljesített. regisztrációs időszak a félév kezdete előtti adminisztrációs ügyek intézésére van. (pl.: a félévre aktív/passzív -ként folytatod a atanulmányaidat, dékáni kérvények pl.:4.tárgyfelvétel vagy előfeltétel gyengítés miatt, költségtérítés csökkentése stb...) A vizsgajegyet bárki beírhat,aki vizsgáztatóként szerepel az adott vizsgán,de általában a tárgy előadájót kell ezzel keresni!!
-
stratever
csendes tag
Kezdetben érdemes ebemenned a tanszékre ahová a tanár tartozik, és a titkárságon megkérdezni,hogy mikor lesz bent.Ha végképp nem éred el,akkor a tárgy előadója/felelőse is beírhatja neked a jegyet. Amennyiben őt sem éred el, akkor végső esetben a tanszékvezetőhöz fordulhatsz, aki szintén beírhatja neked.
-
stratever
csendes tag
Versenyjelentkezésnél csak a szad helyekre lehet jelentkezni időrendi sorrendben, létszámon felül nem. Viszont van olyan lehetőség,hogy egy TO-ról szerzett papírral bemész az első gyakorlatra (oda ahova járni szeretnél) és megkérdezed a tanárt,hogy engedi-e hogy hozzá járj a tárgyból, és aláírná-e ezt a tárgyfelvételes papírt. Ha aláírja, akkor leadod a to-n majd később utólagosan felveszik neked a Neptunban.
Egyébként nálam már jók a rangsor pontok.
-
stratever
csendes tag
A tárgyat eddig 3szor vettem fel, de 'csak' 4szer voltam belőle vizsgázni összesen. Az tény,hogy dolgoztam, muszáj volt,de nem tudom,hogy mennyire releváns az,h azért mert szüleim bebukták a lakáshitelt, és gyakorlatilag bármikor elvihetik a lakást. EGyébként a probléma ,hogy azt hogy dolgoztam csak egy egyéves iskolaszövetkezetes keresti kimutatással tudom igazolni. Remélem elég lesz.
-
stratever
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki már írt dékánit 4. tárgyfelévtelért? Ha igen pár szóban le tudná írni nekem,hogy kb. milyen terjedelembe kell megírni, kb mit tartalmazzon, és ilyesmiket? köszönöm.
-
stratever
csendes tag
válasz
vernon- #5160 üzenetére
www.markmyprofessor.com - ha már etr(vagy akorra már neptun) hozzáférésed,akkor ezen az oldalon rá tudsz keresni tanárokra,és olvashtasz más hallgatóktól érkező értékeléseket.
Egébként az első félév tényleg csak nagyon alapozás, ahol vigyáznod kell az a lineáris algebra és a diszkrét matematika 1,főleg ha B szakirányra(szoftverfejlesztő) tervezel majd továbbmenni. Linalgból én Pluhár Zsuánál voltam... kerüld... amilyen messze csak lehet. Dimat1-ből pedig mind1. Nekem mondták,hogy Lakatos a "mosolygós halál" ,mégis nem sok erőfeszítéssel sikerült nála a gyakot megcsinálnom,szerintem dimat1 az a tárgy,ahol ha belefektetsz némi energiát,akkor biztos meglesz gyakvez-től függetlenül. Azért nem ajánlott (szerintem) első félévben specit felvenned,mert még nincsennek meg a szükséges alapismereteid, amelyek egy-kettőhöz szükségesek, a krémje igazából a 3.félévtől indul(feltételezve ha tanterv szerint haladsz
). szóval ha tanárokra vagy kíváncsi,akkor a fenti oldal segít.
-
stratever
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy találkozott-e már vele valaki, de van egy tárgyam,aminek a gyakja nem sikerült, így az előadáshoz az indexbe "Utólag törölve" pecsét került bele. Ezek szerint utólag törölve lett,így az nem számít felvételnek,így a 3-szori tárgyfelvételbe se, vagy mi jelentősége van,hogy "Nem teljesítette" helyett ez került be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged