- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peterszky
őstag
Tőke mestert felnyomta valaki a HÖK-nél
Kíváncsi vagyok ki lehetett az.
-
peterszky
őstag
Bazsinak
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2513 üzenetére
Minimális informálódással a gyakorlatvezető kérdés kipipálható
Mawyx: http://petersky.web.elte.hu/numerikus_modszerek/gyak6/
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2502 üzenetére
Igen, hallottam, hogy most már valamit bevezettek, mondjuk nem nagy táv a következő megálló, ha valaki bliccelni szeretne.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2489 üzenetére
EA mindig ilyen lesz EAF-ból.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2483 üzenetére
Nekem még gyakorlatom sem volt ebből a tárgyból, csak bemutatásra kellett menni
Kőhegyi Powaa, igaz Bazsi?
-
peterszky
őstag
nickwearby: mostanában így tanítják a tömb deklarálásokat? Mert én még ilyet életemben nem láttam még
(még elsős programjaimat is elővettem)
szerk:
int main()
{
int N;
int h[N][7];Itt alapból elszáll, mert N-nek még nincs értéke, ha van akkor is valami memóriaszemét. És ezt próbálod felhasználni a tömbnél, ami nem szerencsés. Ezután a rész után olvasod csak be N értékét, a tömböt csak utána kéne létrehozni, mindjárt meglesem, úgy megy-e, mert lefordul, szintaktikai hiba nincsen. (láttam CodeBlocksot használsz, ezért én is abban néztem)
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2475 üzenetére
Nem jelenik meg a forráskód, nem tud kapcsolódni.
-
peterszky
őstag
Most jót nevettem. Eddig talán 3x voltam olyan helyzetben, hogy nem éreztem magamat biztonságban (több, mint 12 év alatt). Egyszer, amikor a Várszegi vonult ki a klub életéből. Itt talán szurkoló meg sem sérült, csak az ellenfél edzője kapott egyet. Aztán volt az egyik UEFA Kupa meccs, amikor a Millwall jött Budapestre. A metróban szó szerint tele volt a gatyám, mert jöttek az angolok (egész Angliában a Millwallnak van a leghírhedtebb bandája). És volt az egyik meccs, amikor rendőri túlkapás volt, így majdnem nyeltem egy kis könnygázt, miközben mentem le a metróhoz. És egyik esetben sem történt bántódásom. Szóval nem olyan
-
peterszky
őstag
Úgy látom, nagyon nem kell neked ez a memóriakártya
Holnap akkor gyere fel MI laborhoz, ott leszünk olyan 9.40-50 körül.
-
peterszky
őstag
Holnap erős csoda kéne számháló zh-hoz
Főleg most, hogy sikerült socket prog. zh, azt el se mondom, hogy mire kaptam jegyet
-
peterszky
őstag
Meglett anal zh, igaz nem egy sikertörténet, de legalább megvan
Számháló sanszos, hogy ceka lesz
-
peterszky
őstag
Mekkora az az írás Bazsi!
(Tőkés)
-
peterszky
őstag
Num EA helyett csináltam inkább ASM beadandót: buborékrendezés szövegre
Kész is lett szerencsére, lassan számháló gyak, az jó lesz
-
peterszky
őstag
Odafelé én és pár barátom megvette végig a jegyet. Hazafelé, bár hihetetlenül hangzik, a rendőrség befenyítette a MÁV-ot, hogy nem érdekli őket a dolog, időben haza akarnak érni, így is úgy értük el a csatlakozást Miskolcon, hogy éppen maradt időnk a felszálláshoz (különben még ott is várhattunk volna +1 órát a következő vonatig, ami nem IC lett volna). Így értem haza este 10-re. Különben talán éjfél lett volna.
Amúgy nem szoktam bliccelni
-
peterszky
őstag
Hozzám is megérkezett egy új háziállat
katt -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Itt nincs off
Meg olvasni se igazi ezt a szürkét
Egyszer kéne tolni egy grillpartit. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
Amíg nem lesz belőle pörkölt
-
peterszky
őstag
Is it christmas?
(miket vált ki emberből a num
)
-
peterszky
őstag
Tetszik az ösztöndíj táblázat, még az én halovány 2,4-mel is egész elfogadható $-t kapok
-
peterszky
őstag
Ha valaki jót szeretne tenni velem (és fent van az ncore oldalon
):
Kéne a Discovery Futball Huligánok sorozata, a fent említett helyen ott van, ez tuti, csak ugye én nem vagyok fentIngyenes oldalakon csak két rész van, az is spanyolul... Angol/magyar tökéletes lenne. Hálám is örökké üldözné a jótevőt
-
peterszky
őstag
válasz
Crystalheart #2206 üzenetére
Hm, pedig Székely nagyon jó, sajnálom. Nem lehetetlen Rácznál sem, csak nekem, meg sok társamnak nem sikerült
"miféle szerzet ez a toprongyos izé"
Ezen most besírtamElőször én is azt hittem, hogy egy takarító jött be a terembe, de pár perc alatt beláttam, hogy tévedtem
Amiket írtál, az az alap, amin még meglepődni sem érdemes, majd figyeld meg, amikor téli szünetben leadja a maradék anyagot + 2. zh. Az lesz az igaz...
-
peterszky
őstag
Tripla órák nálunk is voltak, csak nem tanítási időben, hanem tavaszi szünet közepén...
Nekem kedvencem az első óra volt:
Bejött, turházott egy nagyot, köszönt, majd két ujjal elkezdte túrni az orrát, utána bemutatkozott. Talán az atlétára vetkőzés és szemünk láttára mosakodás se volt rossz. Persze a 3 órás gyak alatt annyi szünet volt, amíg kiment pisálni, addig mi csináljuk a feladatokat... -
peterszky
őstag
válasz
Crystalheart #2199 üzenetére
Ejj, kifogtad talán a legrosszabb gyakvezt az egész egyetemen. Rácz mesternél én bevmat2-n voltam, első zh karó, másodikat már üresen adtam be, utána vittem is indexemet, hogy írja be a cekát. Előtte Székelynél 4-es bevmat1-ből, utána Burcsinál 4-es bevmat2 gyakon.
Borzasztó tanár. Ha nem tudja a csoport az ea anyagát vagy többet, akkor esélytelen a haladás, mert addig nem megy tovább, amíg nem kap választ. Érdemes könyvet vinni, mert abból is elfogadja, ha fejből nem tudja valaki. Nálunk a csoportból 3-an mentek át 2-sel. Írása olvashatattlan, zh sort is kézzel írja. Zh-ban olyan példák többségben, amikről gyakon szó sem volt.
-
peterszky
őstag
A szkennert?
-
peterszky
őstag
Ejj, ma Tőke úgy szétoltotta Lukovszkit, mint a franc
(gyakon, persze Lukovszki nem volt ott, lehet nézett volna nagyokat
)
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2179 üzenetére
Pállal én csak zh-n találkoztam, mint felügyelő, akkor nem volt szimpi, amúgy is Csörgő az isten a numanal tanszéken
De legalább már hallok róla pozitív visszacsatolást is.
Székelynél kérdezz bátran, akár úgy is, hogy azt mondod neki, nem érted az egészet. Megáll és addig mondja, amíg meg nem érted. Viszont azt nem szereti, ha később kérdez az ember, mert akkor vissza kell menni a korábbi feladathoz, az meg nem szerencsés. BevMatból csak 2. részhez van megoldással feladatsor.
-
peterszky
őstag
Milyen kicsi a ketrec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest