- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Serult fajlrendszert mar b*hatja!
-
Isten
tag
Csa,
nezd meg, hogy a PQMagic 8 milyen hibakoddal al le. (#) Aztan nincs mas dolgod, mint rakeresel Googleben, aztan remenykedsz, hogy csak van olyan emba, akinek anno sikerult helyreallitani az NTFS filerendszert.
Egyebkent orultseg egy 160 GBs vinyot ''egeszben'' hagyni. Ismered a PQMagic-et is, nem ertem, hogy ez miert... Egyebkent a FAT32-nel sokkal jobb az NTFS.
Meg az alaprendszerrol erdemes egy DriveImage-val kesziteni egy kulon particiora egy imidzst, hogy barmikor visszatudd huzni, ha ilyen baj van..
Egyebkent segitett volna, ha turelmes vagy es utemezve elinditasz egy Scan+CheckDisk-et.. -
gorlin
őstag
Hello!
Érdemes megpróbálni a Symantec Systemworks 2005-öt,hátha segít valamiben
[Szerkesztve] -
Adris
csendes tag
Adott egy 160 GBos Maxtor (már rossz, tudom
) vinyó, rajta egy 159 (vagyis kisebb de mind1) GBs NTFS particióval, meg egy 1 GBs FAT16ossal a swap file részére.
Az NTFSen van a rendszerem, játékok, filmek, zenék, minden. DVD íráshoz kitömöritettem egy 3 GBs file-t. de az írás megszakadt azzal hogy nem bírja olvasni.
Próbáltam NULba másolni Far Commanderrel, az eredmény ugyanaz.
Megpróbáltam letörölni, kiírta hogy nem tudja.
Erre bedühödtem és Volkov Commanderrel (persze az XP alól) letöröltem. (Eddig is mindig így jártam el, eddig sikeresen) Most viszont utána is megmaradt a filenév, igaz 0 byte hosszal.
Na erre már nyomtam egy restartot ... aztán vártam percekig de csak nem tünt el a Shutdown képernyő.
Reset utáni ujraindítás: a rendszer nem találja a windows/ntkernel filet, stb.
Átrakom a HDDt a másik gépre: (az is XPs) az NTFS particiónak a betüjelét kijelzi, de a LABELt már nem látja. A FAT16os particiót látja, arra tudok írni is meg elolvasni is amit ráírtam, szóval gondolom mechanikailag nem sérült a vinyó, csak ''logikailag''
Mert sajnos az NTFS particiót ha el akarom érni a vinyó csak halkan tik-tikkel, mintha ugyanott megakadna mindig. A directory strukturát se olvassa be.
A gond az hogy tele van olyan cuccokkal amikre szükségem lenne, szóval valahogy vissza szeretném állítani.
A kérdés: milyen programot javasoltok erre? Amik nekem régebbről vannak azok max FAT32höz jók, NTFShez nem. Kár volt átkonvertálnom a filerendszert anno?
A Norton Utilities legújabb része jó erre a célra? Vagy ha nem az akkor mi?
Vagy mégis lehet hogy fizikailag is károsodott a vinyó? Mivel ez a fó HDDm ezért nem is hurcolásztam, rackbe se volt és még alig fél éves. Olyan helyen volt ahol nem is melegedett nagyon.
A DOSos Particion Magic 8 azt írja ki az NTFS particióra hogy Critical Error.
Minden cuccom rajta volt, most meg vagyok főve ... ötletek? SEGÍTSÉG
Itt a fórumon olvastam hogy az egyik tag (_biker) foglalkozik adatmentéssel, ha olvassa ezt ő mit tanácsol?
Előre is köszi minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest