- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
"Szóval nem a gépem lassú, hanem az új játékok uncsik
"
Nekem is volt néhány játék, ami olyan magasra tette a lécet (köztük van az általad említett RDR2 is), hogy sok új játék valóban unalmas volt számomra, vagy csak középszerű.Én amúgy úgy "védekezek" az alacsony képkockasebesség ellen, hogy 1440p monitort használok, nem pedig 4K-t. Oda már magas FPS-hez 4080, de inkább 4090 dukál. Így még elvagyok a 3080-al az 5xxx generációig.
-
Qtya123
őstag
Kinek mi a fétise. Én úgy vagyok vele, hogyha van egy jobb monitorom, magas frissítéssel (azért a GSync monitorok is nem elsősorban az alsópolcos, 60Hzes motorok szoktak lenni, sem árban, sem frissítésben), akkor élvezni akarom monitor nyújtotta lehetőségeket, a smooth élményt, a gyors válaszidő, nem pedig diavetíteni 30 FPSen egy 144, vagy magasabb Hzre képes monitoron. Akár story akár multi játék.
Számomra érthetetlen ha valaki kifizeti a felárat ezekben a monitorokban rejlő lehetőségekért és utána 30 FPSen nyomja, mert hát van GSync. De nem vagyunk egyformák.
-
Qtya123
őstag
Ez így van. Fluidabb, mint nélküle, csak sajnos még így is kevés. A brutálisan sz@r helyett erősen felsőközép sz@r, legalábbis az én szememnek.
Ilyen 30 FPS-ek vállalhatatlanok mindenhogyan játékélmény szempontjából.Nem véletlen van erőteljes lejtmenetben a külön GSync chipes téma. Egészen komoly, 5-600e Ft-os gamer monitorok 300 Hz, sőt 480 Hz-es frissítéssel piacra dobva is elsősorban már chip nélküli Gsync Compatible módon kerülnek ki.
(nem beszélve arról, hogy szépen bele lehetett futni a G-Sync chippel ebbe a problémába bizonyos Hz-en: [link] Nvidia által is ismert GSync chip issue)
-
Qtya123
őstag
Miért is hülyeség?
30 FPS az 30 FPS és sokaknak már bőven zavaró, ezen kár vitázni. Az hogy neked oké 30 FPSen játszani egy dolog. 100 laikusolt a monitor elé ültetsz, abból egy jelentős része észre se nagyon venné a tearinget, vagy mondjunk azt, hogy egy 60 Hzes vagy 144 Hzes monitor előtt ül, de azt jóval több ember észrevenné, hogy 30 FPS, vagy mondjuk 90 FPS a képkocka egy játékban. Tearing ide vagy oda, 30nál már nem fluid az élmény. Ennyi erővel nyomjuk GTX970el full grafikán az új játékokat is, mit számít, hogy 15 FPS lesz hisz dolgozik a GSync...Mindkét monitoron az alacsony képkocka sebesség volt a zavaró, függetlenül attól, hogy az egyiken dolgozott még a GSync a másikon nem.
-
Qtya123
őstag
Ne mondd már, hogy egy 30 FPS-el futó játék az tök jó attól, hogy nincs tearing....
Használtam Acer Predator GSync monitort még anno. Mellette egy freesync Acert is (xv272 azt hiszem). Direkt tesztelgettem, hogy melyik mit tud. Maximálisan a hajamra kenhettem azt, hogy 30 FPS körül is működött a GSync, ha egyszer élvezhetetlen volt az egész játék ennyire alacsony képkocka szám mellett.
Hogy kinek kb honnan indul az, hogy zavaró az alacsony képkocka, az változó. Van akinek 80 FPS már zavaró, nekem úgy 60 körül van az alja, alatta már gáz. Ilyen 30-40 FPS a vicc kategória, ott már édesmindegy hogy van-e tearing, vagy nincs.
Minta azt mondanám, hogy beleültem egy nyereg nélküli biciklibe, de milyen jó, mert legalább kátyúk nincsenek az úton, hogy még jobban fájjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest