Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #11 üzenetére
Azt ugye tudjatok, hogy sima piros-kek szemuveggel is mukodik ez a sztereo dolog? Csak driver kerdese, en gf2mx-szel szorakoztam.
Keressetek ra: stereo+detonator
it works! -
KINKY_007
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Nekem is volt ilyen kártyám, most gef2-es hajtom a szemüveget, és is leizzadtam, mire összejött! Nincs benne semmi ördöngősség, neked relevator driverre van szükséged! Az ELSA honlapja megszűnt, de letöltések között megtalálod! Remélem segítettem, jó is cucc az :)
[Szerkesztve] -
hi
tag
válasz
Papa-Georgo #6 üzenetére
Arra emlekszem, hogy ha 3d szemuveget akartal hasznalni arra volt egy driver, amivel mukodott. Nekem meg valahol megvan az Elsa Erazor A32 Vivo eredeti CD-je, szerintem azon rajta kellene legyen, vagy azthiszem kulon is letoltheto volt annak idejen az ELSA oldalarol.
Itt peldaul [L]http://www.elsa.com.tw/EN/Support/driver_other.asp[/L] megprobalhatod, utoljara itt volt stereo driver
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
Papa-Georgo #6 üzenetére
OK.
A 3D szemuveg tamogatas elmeletileg nem lenne gond. Nekem nincs, de ismerek esgy sracot aki hasznalja. Igaz egy 5950Ultra hajtja, de legalabb valami tapasztalat, mert ahogy latom eddig nem sok hozzaszolas volt. Csak csutortokon talalkozok vele leghamarabb, ugyhogy ha addig senki nem szol hozza varnod kell.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest