- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skecher
tag
Szoftverböl mentek az órajelek, csak untam a csuszka tologatást, meg ki akartam probalni mijen lehet biost flesselni........
Köszi a seggítséget,de amit leirtal azt már probaltam....azt is probaltam hogy berakok egy pci-os videokarit, és arrol flesselek,de igy sem jo....
Egyéb ötlet?
PLEASE HELP -
Nedudgi
aktív tag
Valahol valamilyen gépen csinálsz egy DOS lemezt. Rámásolod a flash-elő progit és az eredeti BIOS-t. AUTOEXEC.BAT file-ba (ha nincs csinálsz) beírod azt az utasítást (utasításokat) amivel felflasheled a biost. (PL: atiflash -p 0 eredeti.rom) Ujraindítod. Vársz jó sokat hogy biztos kész legyen. Ujraindítod.
Szoftverből előtte nem próbáltad az emelt órajeleket?Miért kellett egyáltalán BIOS-ozni?
-
Skecher
tag
Van 1 Connect3D 9600XT-m amire raraktam az általam modosított Biost(csak az orajeleket valtoztattam),de most nincs kép. Mit ke' ilyenkor tenni?! Léccci segitseteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest