- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
A válasz egyszerű és nyilvánvaló. Ebben a fórumban is olvashatsz erről.
Musk politikai attitüdje eltávolodott a szélső baltól, és ezt nyilvánosan fel is vállalta.
Többek között a politikai kiegyensúlyozottságra hivatkozva a republikánus pártra szavazást propagálta valamint az ukrán háborúkapcsán sem követte a fősodort.Ha nem ö lenne a világ leggazdagabb embere már rég a süllyesztöben lenne. Ennél kevesebbért is. Ez a legfájóbb... nem lehet rajta fogást találni a pénze és korábbi sikerei miatt.
-
törölt tag
A véleményem miért kéne semleges legyen? A tiéd se az ha far rightot nézel... A beszélgetében előfordul hogy véleményeket utkoztetunk érvek mentén. A vélemény vélemény ha negatív ha pozitív, azt meg szabadon megoszthatjuk bizonyos keretek között. Ha véleményünk szerint muskot az egoja mozgatja és ez szar húzás volt tőle, akkor ez is egy vélemény, ahogy az is csak egy vélemény hogy ő a megvaltonk. Elvben pont azért küzd, hogy a csúnya elnyomó twitteren ez a két vélemény szabadon megjelenhessen és ne szóljon bele senki. Te meg itt hoborogsz hogy a tiéddel ellentétes véleményt mernek megfogalmazni? Miva?
-
Eleve Musk nem választotta a semleges társalgás opcióját, hanem letámadja, zsarolja a saját alkalmazottait, innentől a vélemények is lehetnek hasonlóak erről a lépésről.
(Engem pedig személy szerint nagyon-nagyon zavar, hogy ilyen mentalitással sikeres lehet egy cégvezető. Zavarta már eddig is nagyon sok réteg érdekeit, de ennyire még sosem ment neki a saját alkalmazottainak, pedig szerintem erre semmi oka sem volt.)
-
dabadab
titán
Jajj... Ez a közmédia téma olyan lerágott csont. A közmédia mindig is állami irányítású volt, Ferkó alatt, a szocik alatt, és a Fidesz alatt is az. Ez egyszerűen nem jó példa.
Dehogynem, elég, ha összehasonlítod a 2009-es "szoci irányítása" közmédiát a maival: hihetetlenül nagy a különbség. Ordít.
(Török Gábor emlékezett vissza, hogy a TV ostrom idején pont adásban voltak: egy szoci politikus, egy fideszes meg ő. Ebből a háromból ma kettőnek a meghívása teljesen elképzelhetetlen.) -
törölt tag
"Szóval szerintem kár találgatásokba bocsájtkozni, meg károgni, lesz ami lesz. Nincs befolyásunk a dologra. Maximum véleményünk lehet róla."
Szerinted mi itt mit csinálunk? Egy publikus fórumon vagyunk nem a tőzsdén... Van egy véleményünk és leírjuk... Ezzel mi a baj? Beszélgetünk dolgokról, arra való ez a felület...
"De valahogy mégis sikerült neki. Csak annyit mondok, amíg még él, ne temessük."
Nem kéne mazsolázgatni, és akkor nem lenne gond... Mondasz egy pozitív dolgot, és nemesen elsiklasz tucatni átbszás fölött, mert az úgy kedvezőbb. Ha így nézed igazából elizabeth holmes is csinált egy sok milliárdos céget önerőből és reményt adott a nők millióinak, bankman megreformálta a kripto piacot, kanye egy elismert világszintű művész, epstein meg egy jól menő vállalkozó egy menő szigettel... Egy pozitív példával leírva ja nem is értem miért lenne ezekkel meg még úgy jópár milliárdossal úgy alapvetően gond. Tökre pozitív személyiség mind és keményen megoldoztak azért hogy ott legyenek ahol...
-
vicze
félisten
Értjük értjük "Leave Britney alone"...
Betűzzem hogy egy 200 millió user bázisú socal media platformról van szó, aminek lassan nem marad munkavállalója? Érted, hogy 200millió user problémája amit csinál?
Vagy te még abban a hitben élsz hogy Musnak egymaga tervezi a rakétákat és a kocsikat, meg egy személyben üzemelteti majd a Twittert? -
törölt tag
-
ddekany
veterán
"Továbbra is azt mondom, szerintem tudja, hogy mit miért tesz."
Én ebben annyira nem bízok, mert az irracionális, önmagunknak is ártó viselkedés sokszor gyermekkori lelki sérülésekre vezethetők vissza, de ennek ritkán vagyunk tudatában.
Ami azt az elvet illeti, hogy csak az maradjon akit tényleg a Twitter érdekel, és nem csak melegedni van ott... OK, csak az a bökkenő, hogy nem világos, hogy milyen lenne az a Twitter. Illetve az sem, hogy Elon beszámítható-e, azaz, amit megálmodik, az egy olyan rakéta-e, ami sosem működhet, vagy olyan amit össze lehet lapátolni. Így viszont hogyan fogja összetoborozni a szupercsapatot?
De van még egy másik bökkenő is. Ha ilyen gyorsan szabadul meg emberektől, akkor sok modul gazda nélkül marad (nincs már ott senki, aki rendesen ismeri). Ez most majd a kevés ott maradt emberre szakad rá. Tippre, ebből káosz és műszaki összeomlás lesz... Ha nem, akkor tényleg elég nagy overhead-al működtek. Vagy valami elképesztő jó dokumentálási kultúrájuk volt.
-
törölt tag
" Varga Ádám meg nem csinál olyanról videót, aminek ne járna alaposan utána."
Mindeközben Varga Ádám egy random mód kattintott videójában ha már megkerestem ki ez az ember mert a hazai yt szennyét messziről kerülöm:
" a Twitter erre még az ipcímét is tiltó listára tette annak aki meg merte osztani az erről szóló cikkeket"
Ez így valahol 1:40 körül volt a videóban, de már addig is iszonyatos fájdalmakat keltett a bayerzsolti féle narratíva, úgyhogy ez a félmondat nagyot mentett és nyomhattam rá az x-et
-
ddekany
veterán
Ez az AI-s moderáció egyik nagy problémája, hogy a viccet/paródiát esélytelen emberi értelem nélkül megkülönböztetni a komolyan mondástól. Elon meg bejelentette, hogy "Comedy is back on Twitter", miközben az emberi moderátorok számát lecsökkenti. Szóval itt is lábon lőtte magát.
-
dabadab
titán
azok az arcok, akiket a fene nagy demokrácia nevében kizártak, pedig nem tettek semmit, csak nem a balos narratívát követték
Nyilván konkrét példákat is tudsz erre mondani
(Ez a szöveg egyébként moderátori pályafutásomból tökre ismerős, ilyenkor mindig meg szoktam nézni, hogy mégis konkrétan miért rakták ki az illetőt - nem nagyon szokott olyan lenni, hogy ez a "narratívázás" megállta volna a helyét.) -
vicze
félisten
Nem tudom hogy feltűnt-e esetleg, hogy a Twitter az egy socal media platform, ami a userekre épül és nem a cégre magára. És ezek az emberek pedig kritizálják, akik használják.
Jó magyar szokás szerint megmondtad a tutit mindekinek, mégis mi közöd hozzá hogy én mit gondolok?Vagy cenzurázni szeretnél jó woke szokás szerint? Elnyomni másokat?
-
-
Ahhoz tényleg semmi közünk, hogy ezt a nagy herce-hurcát miért csinálja (azt csinál a cégével, amit akar, hiszen az övé), de azon elgondolkodtál már, hogy ezt a nagy-herce hurcát miért ekkora nyilvánosság előtt csinálja?
Mert ez a lételeme, a show, a cirkusz kell neki (valószínűleg erre élvez). Az alkalmazottak meg asszisztálnak hozzá, telesírják a sajtót, a fórumokat, Musk
farkakeble meg csak dagad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest