Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
"semmit nem tettek le az asztalra sokkal nagyobb ferdítés lenne."
30 vs 1200 milliárd... Nem mondtam hogy semmit, de a nagyságrend ott van...
A befektetők biztos ilyen hatalmas lufit fújnak egy átlagos elektromos autógyár köré ami jól gyorsuló autókból egy fél marék modellt előhúz? Az ígéretek nélkül ennél nem sokkal több amit kapsz...
De itt jól láthatóan úgy működik hogy gazdag vagy akkor mindegy mit csináltál működött. Ugyanúgy pozitívumként látják a gigapresst is, pedig a modern autógyártásban most huznak vele egy durva apple-t, aminek nem tapsolni kéne, de mindegy.
-
törölt tag
Nem vitattam, leírtam hogy mi volt szerintem az oka a 30 milliárd dolláros mc-nek. Meg az 1200 milliardosnak is. A kettő között tudod mekkora szakadék van?
Nem akarsz komolyan azzal érvelni hogy oké oké hazudott, megtévesztette a befektetőket, de az első 30 milliárd dollárt anélkül szerezte, ezért jó vezető...
Segítek
"márpedig azok a cégek azért lettek olyanok, mert Musk vezette őket."
Ezzel vitatkozok, vagyis ezzel sem, mert nyilván ma azért olyanok és ér annyit pl a tesla mert musk vezeti őket, én csak a módszerekkel vitatkozok, ahogy ezt elérte. De persze sokak szerint tök normális dolog, és ezért nem tudunk beszélgetni értelmesen... Mások az értékrendek, de ettől színes a világ. -
törölt tag
-
törölt tag
A tesla musk hypeja és jókor meglovagolt trendek miatt futott 30 milliárdos mc-el. A folyamatos hazugságok miatt meg meddig is mentek fel? 32 milliárd? 40? 1200 milliárd dollár?
Az a baj hogy ezeket már ezerszer megbeszéltük más topikokban és még mindig ugyanott tartunk. Tehát belátod hogy hazudott, olyan dologban ami gyakorlatilag a termékének a lényegi részét adta volna, ami senki másnak nincs a kanyarban sem, de ennek köze nincs ahhoz a növekedéshez amit a tőzsdén csináltak, az csak a jó vezetés és musk személyes munkája eredménye...
Miért nem ezzel kezdted, így igazad van, örülök hogy tisztaztad ezt is
-
törölt tag
válasz
#54625216 #92 üzenetére
"Nélküle a Tesla ma nem tartana ott, ahol. Ennyi."
Ezzel nem is vitatkozott senki vedd már észre. Én csak azt vitatom hogy a módszerek amikkel eddig vitte a céget etikatlanok, borderline illegalisak és csak azért mert valakinek pénze van had lehessen már leírni hogy hazudik. Nyilván nem lesz lecsukva, de a teslanal is pont azt csinálta amit a twitteren most mert mitől valtozna az ember attól hogy melyik cégében tevékenykedik. Beígért szólásszabadság kanyarban sincs, de már mindenki arcába az ő szemete van tolva. Ennyit erről. Is
-
törölt tag
Nem csak azért rossz mert hazudik. De most tényleg azon vitatkozol hogy hazudik? Ez tény ember. Tudom hogy van aki szerint a föld lapos, de bakker ne menjünk már erre a szintre le...
Nem hazudta a vegas loopot se, de a legtöbb ígérettel jelenleg úgy áll mint ahogy az megvalosult. Nagy mese, hatalmas tervek, basic vicc a vége, és állva kell tapsolni hogy ezt is megcsinálta. Közben aki fsd ígérettel vette az autót jelentős felárral az mondjuk majd 10 éve a hajára kenheti mert nem úgy működik ahogy azt megígérték. De musk jó vezető. Értem. Oké...
-
törölt tag
Miért te azt hiszed hogy az invertert vagy a motort tervezte?
" a legnagyobb market cappel rendelkező autógyártó, az mindössze azért történt, mert Musk nem mondott igazat az önvezetésről."
Ugye most nem azt akarod mondani hogy a hazugságai nélkül elérte volna, hogy a tesla többet érjen mint az összes többi gyártó összesen egy pillanatban... Ugye nem... Az a fenomenális gyártói teljesítmény eredménye volt és musk vezetői képessége... Hogyne...
-
törölt tag
válasz
#54625216 #73 üzenetére
"tehát ha akarna ki tudna venni a SpaceX-ből milliárdokat."
Az valszeg nem menne olyan egyszerűen, mivel állam bácsi is ott áll a megrendelők között valszeg nem örülne ha random befektetői csoportok keze matatna arra...
"Tetszik vagy sem, a Tesla az ő vezetésével lett egy"
A székben ült maradjunk ennyiben és tette amihez ért, hazudott. Ez nem személyes vélemény, ez tény. Fsd nincs, és nem volt ahogy hazudta. Nincs tesla taxi és nincs amerika keresztbe kormány érintés nélkül. Lefutottuk már a köröket, ha tényleg vezette a céget pontosan tudta hogy az fsd a kanyarban nincs tehát hazudott. Ha nem tudta hogy hol tart a termék egyik fő húzó funkciója, és jóhiszeműen járt el, akkor nem vezette a céget. Válaszd amelyik hitednek megfelelő... -
törölt tag
A space X nem tőzsdei cég tehát abból milliárdokat nem tudott kivenni, a tesla meg... Engedjük el. Ha te a termékekről úgy hazudnál ahogy ő teszi évek óta következetesen, már réges rég böriben rohadnál mint Holmes.... Csak mondom... Ott se a termék meg a cég vezetésével lett gazdag hanem a nagyotmondó marketingbulshittel... Abban meg mindig is jó volt...
-
törölt tag
"Elgurult a gyógyszere, lehet hogy valamikor tehetséges vezető volt. mára viszont meghőbörödött önnön nagyságától, sikereitől."
Volt... Hogyne lett volna. Nézz már utána mi volt a zip2... Dotcom lufi eladta de konkrétan csak arra volt jó... Az x.com és paypal storit is nézd meg ha ott vagy, és rájössz hogy már ott se állt másból csak egobol és szarkavarasbol. Ha nem csavarjak ki a kezéből a kormányt nem lenne ma pp.. Mondjuk abban spec nem kizárt hogy tehetséges, azt nem vitatom, de hogy a kezdetekben se volt jó vezető az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged