Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Tegnap voltam egy orfűi rideon. Nem találtam meg a kerékpárutat, azért autóúton kellett mennem. Azt meg újítják fel, és csak egy felmart sáv volt használható. Felfelé nem volt gond, lefelé megölte volna az ember karját. Visszafelé okosan jöttem és követtem a kerékpárutat. A szélessége még mindig para, a downhill ad egy adrenalin löketet az embernek. Az edzés útvonala itt megtekinthető: [link]
Másnap megejtettem a heti pécsi sétám. A meló, a bevásárlás, a főzés, a hazasétálás lefoglalja az embert. Ha tehetem azért elmegyek egy városi sétára. Újra felkerestem az Árkádot, immár fényképezőgéppel a tarsolyomban. Még mindig hangulatos épület. A földszinti könyvesboltban vettem egy nyelvkönyvet magamnak és egyet ajándékba is.
A szomszéd téren is találtam néhány érdekességet. Többek között egy petúnia ágyást:
Kossuth-tal is össze tudtam futni egy kép erejéig:
A főtérre vezető sétáló utca ponyvái is jellegzetesek:
Nem igazán tudom eldönteni, hogy pozitív, vagy negatív hatást gyakorol-e ez a templom a városképhez:
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest