Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Elmásztam a térkép túlsó felébe Annával, ránéztem Paridenre... hát érdekes lesz. Viszonylag elszigetelt, Magnarral van csak háborúban, az odavezető utat szép sereggel védi (mellette izmos dungeon, tehát nem egyszerű odajutni), és... hát tudja mit akar. A városai csak a Spell of Mastery-re gyártanak... lehet, hogy kénytelen leszek megtámadni. El is küldött a városai mellől, de már késő, tudom, amit tudok
.Egyébként nagyon nehézre sikerült ez az indulás, 150 körig egy Water Mage-em sem volt, azaz Inspiration nuku. Enyhén szólva kellemetlen.
Hősökkel meg megint nehezebb itt, vagy felveszik őket pikpakk, vagy kinyírja őket az ellenfél, esetleg a roamer bandák. Jópárhoz nem értem oda időben, de így is van vagy hat-hét.
Tarth már lenyomott egy dungeont, be is lakja, nem érek oda a piómmal. Alakul ez
!Legrosszabb esetben marad a Master Quest...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
!