- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Elmásztam a térkép túlsó felébe Annával, ránéztem Paridenre... hát érdekes lesz. Viszonylag elszigetelt, Magnarral van csak háborúban, az odavezető utat szép sereggel védi (mellette izmos dungeon, tehát nem egyszerű odajutni), és... hát tudja mit akar. A városai csak a Spell of Mastery-re gyártanak... lehet, hogy kénytelen leszek megtámadni. El is küldött a városai mellől, de már késő, tudom, amit tudok
.Egyébként nagyon nehézre sikerült ez az indulás, 150 körig egy Water Mage-em sem volt, azaz Inspiration nuku. Enyhén szólva kellemetlen.
Hősökkel meg megint nehezebb itt, vagy felveszik őket pikpakk, vagy kinyírja őket az ellenfél, esetleg a roamer bandák. Jópárhoz nem értem oda időben, de így is van vagy hat-hét.
Tarth már lenyomott egy dungeont, be is lakja, nem érek oda a piómmal. Alakul ez
!Legrosszabb esetben marad a Master Quest...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
!