Hirdetés
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Elmásztam a térkép túlsó felébe Annával, ránéztem Paridenre... hát érdekes lesz. Viszonylag elszigetelt, Magnarral van csak háborúban, az odavezető utat szép sereggel védi (mellette izmos dungeon, tehát nem egyszerű odajutni), és... hát tudja mit akar. A városai csak a Spell of Mastery-re gyártanak... lehet, hogy kénytelen leszek megtámadni. El is küldött a városai mellől, de már késő, tudom, amit tudok
.Egyébként nagyon nehézre sikerült ez az indulás, 150 körig egy Water Mage-em sem volt, azaz Inspiration nuku. Enyhén szólva kellemetlen.
Hősökkel meg megint nehezebb itt, vagy felveszik őket pikpakk, vagy kinyírja őket az ellenfél, esetleg a roamer bandák. Jópárhoz nem értem oda időben, de így is van vagy hat-hét.
Tarth már lenyomott egy dungeont, be is lakja, nem érek oda a piómmal. Alakul ez
!Legrosszabb esetben marad a Master Quest...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
!