- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Borzasztó hosszú ám egy játék
! A leghosszabb, amit játszottam, az 8-9 órás volt, de ott is a felfedezésé volt a fő szerep. Tanulom még mindig...
Először bepróbálkoztam normál small mapen, de visszavettem az arcomból, és végül easy small 4 balanced lett a vége, itt tanultam az alapokat. Aztán mikor már dungeonöztem is, az már normal small 4 balanced volt, ezzel sokáig játszottam, de kicsit zsúfolt.
Manapság már csak normal medium 6 balanced a beállítás, itt már vannak érdekes dolgok, több helyre kell figyelni. Ja és mentés nincs, ironman nyomom, és csak végső esetben indítok háborút, figyelem az AI-t. Néha elkövetek egy-egy eget rengető baklövést, de inkább mindig csak rájövök valami újra, és kezdődik minden előlről
.Az AI rendben van.
Tacticalban van ugye ez a fő vonal, ami megkönnyíti a harcot, hogy nemigen lép el, ha áll az egysége mellett egy saját. Egyébiránt jó, bár a mágiát furán használja néha. Akár a MoM, de neeem olyan durván
!
Strategic mapen is érdekes a helyzet. Lehet, hogy csak én nem értem, de néha fura dolgokat csinál. Nem hülyeséget, csak meglep vele.Képes viszont meglepetésekre. Volt, hogy elálltam a pioneerje utját, míg az enyém odaér, hogy én tegyem le a várost... két körön át nézett, de mivel nem ért el oda, fogta magát, és helyben csinált egy outpostot, tönkrevágva a városhelyemet, és lenyúlt egy vagy két resource-t.
De az egész valahogy AI függő... tökmásképp viselkedik mostanában például, nem tudom miért... lehet, hogy nézi, hogy milyen erős a hadseregem, vagy mennyire tisztel, vagy mennyire nem akar összeveszni velem.. passz... egy biztos, az AI úgy működik, ahogy a leírásban szerepel, és ez imponáló.Az ostromoknál meg fel kell kötni a gatyát. Na meg fel kell készülni arra, hogy lesz meló a várossal... az unrest rendszer tökéletes itt is.
szerk: ki az a Frogboy
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Warhammer 40.000
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! A leghosszabb, amit játszottam, az 8-9 órás volt, de ott is a felfedezésé volt a fő szerep. Tanulom még mindig...
.
!