- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Az jó. Láttad, hogy valaki felfedezte, és a fejlesztők is megtalálták sőt javították már a hibát, miszerint játék betöltése után az AI játékosok egy kör alatt befejezik az aktuális építésüket a városaikban?
Nekem az tűnt fel, hogy az egyik csapatát (két vagy három közepes erősségű hőssel együtt) jópár körön át állomásoztatta egy mezőn, mintha megfelejtkezett volna róla. Láttam, hogy van köztük olyan, amelyik körről körre regenerálódik, de úgy emlékszem, azután is ott dekkolt a csapat még egy ideig.
Nálam már némely AI ellenfél befejezte a settling fázist, már egy kicsit kezd utálni

Még nem vagyok sokkal előrébb az aktuális játékomban, de nekem is nagyon tetszik egyelőre. Ott van a "one more turn" feeling rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lightyear - befektetési app
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Arc Raiders
- 1994. április
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Intel Core i5 8500 - Hibátlan, próbagaranciával
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest