- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Ó, azóta már kipróbáltam, nincs flankeléssel accuracy bonus, de nem is lenne egyszerű, mer ugye vannak egységek egyedül, na meg vannak akár öten is egy csoportban. Na most melyik épp merre néz
? Nekem annyira nem hiányzik, viszont a bekerítést azt jól csinálja az AI, ha harcoltál farkasokkal és volt sérült egységed, akkor láttad... jönnek előre, kushadnak... de nem támadnak, csak helyezkednek, keresik a felállás gyenge pontját, kivárnak... zsííír.
Nem tudom, lenne-e értelme tovább bonyolítani a harcot, így is vannak többperces menetek, ráadásul ugye több csata is van egy körben. Van sok, amit nem szabad auto-ra hagyni, mert kellenek a varázslatok, meg az "emberi tényező"
.Majd látsz te még farkasokat, miután felüvöltött a vezér, ahogy habzó szájjal próbálják becserkészni az íjászodat
!Az iniative rendszer úgy jó, ahogy van. Még jó, hogy több körrel előre lehet látni, hogy ki jön, mert simán eldöntheti a csatát. Sokszor érdemes kivárni még egy kört, betámadni és visszahúzódni védekezni. Erről Anna tudna mesélni
! Gyors, mint a villám, de alacsonyabb szinteken nagyon kell rá vigyázni, mert hiába a háromszoros sebzés, ha utána nem tud visszarohanni a védelem mögé, felaprítják. Szóló mobok ellen viszont nincs párja. (Vagyis van, azok az Oxychaoomittudoménmik, azoknak van védelme is, de még kevesebb hápé, és csak kétszeres sebzés... persze ugyanúgy nem lehet őket counterezni, penge!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- S22 Ultra 512/12
- 58.5 mm full fém tamper
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Nekem annyira nem hiányzik, viszont a bekerítést azt jól csinálja az AI, ha harcoltál farkasokkal és volt sérült egységed, akkor láttad... jönnek előre, kushadnak... de nem támadnak, csak helyezkednek, keresik a felállás gyenge pontját, kivárnak... zsííír.
.