Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Ó, azóta már kipróbáltam, nincs flankeléssel accuracy bonus, de nem is lenne egyszerű, mer ugye vannak egységek egyedül, na meg vannak akár öten is egy csoportban. Na most melyik épp merre néz
? Nekem annyira nem hiányzik, viszont a bekerítést azt jól csinálja az AI, ha harcoltál farkasokkal és volt sérült egységed, akkor láttad... jönnek előre, kushadnak... de nem támadnak, csak helyezkednek, keresik a felállás gyenge pontját, kivárnak... zsííír.
Nem tudom, lenne-e értelme tovább bonyolítani a harcot, így is vannak többperces menetek, ráadásul ugye több csata is van egy körben. Van sok, amit nem szabad auto-ra hagyni, mert kellenek a varázslatok, meg az "emberi tényező"
.Majd látsz te még farkasokat, miután felüvöltött a vezér, ahogy habzó szájjal próbálják becserkészni az íjászodat
!Az iniative rendszer úgy jó, ahogy van. Még jó, hogy több körrel előre lehet látni, hogy ki jön, mert simán eldöntheti a csatát. Sokszor érdemes kivárni még egy kört, betámadni és visszahúzódni védekezni. Erről Anna tudna mesélni
! Gyors, mint a villám, de alacsonyabb szinteken nagyon kell rá vigyázni, mert hiába a háromszoros sebzés, ha utána nem tud visszarohanni a védelem mögé, felaprítják. Szóló mobok ellen viszont nincs párja. (Vagyis van, azok az Oxychaoomittudoménmik, azoknak van védelme is, de még kevesebb hápé, és csak kétszeres sebzés... persze ugyanúgy nem lehet őket counterezni, penge!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Nekem annyira nem hiányzik, viszont a bekerítést azt jól csinálja az AI, ha harcoltál farkasokkal és volt sérült egységed, akkor láttad... jönnek előre, kushadnak... de nem támadnak, csak helyezkednek, keresik a felállás gyenge pontját, kivárnak... zsííír.
.