- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Aktív témák
-
Altorax
újonc
Megtettem és köszi az eligazítást. Töröljétek nyugodtan én nem fórumoztam még itt csak már kicsit türelmetlen vagyok és kapkodok.
-
Altorax
újonc
Sziasztok!
Vettem nem rég új hangszórókat a számitogépemhez (Wavemaster MOODY BT 2.1) azonban furcsa zajt ad ki, amikor áramot kap. Valamikor annyira halk, hogy csak akkor hallható, ha a fülemhez teszem a hangszórót, de máskor pedig szabadon is simán lehet hallani. Már próbáltam különböző helyekre bedugni, illetve más dolgokat ki be húzni, hogy hátha az megoldja, de semmi. Nem értek annyira az elektronikához csak próbáltam laikusan egy esetleges földhurokot kizárni. Szerintetek mi lehet a baj?
Csatolok hangfelvételt hozzá. Nem tudom ilyen esetekben milyen információkat érdemes megadni elsőre, de ha van bármi kérdés vagy hiányzó információ, ami segíthet a megoldásban akkor azokat is küldöm majd.
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat! Már kezd bosszantani
Zaj: https://drive.google.com/file/d/1sK4PdzKy3enKomJqJANnjI7W3f0vGQJy/view
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest