- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Magisk
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gorbep #11243 üzenetére
Figyi, veled ellentétben én nem konteókkal meg félinformációkkal próbálom a világot megmagyarázni, hanem én konkrétan tudom, hogy hogyan és miért van úgy, ahogy. Ha már a hengerfejet felhoztad: 5 évig terveztem hengerfejet, illetve voltam a hengerfej fejlesztő csapat vezetője. Ennek a csapatnak a dolga többek között a szerviz megoldások kifejlesztése és validálása is. Tehát valóban nem ugyanúgy szerelik fel a hengerfejet, de ahogy felszerelik az a gyár által tesztelt megoldás, ugyanúgy megcsinálta a motor a tartós teszteket azzal a szerelési folyamattal is, ahogy a gyárival,.műszaki szempontból egyenértékű megoldás.
"Ez egyszerű pénzlehúzás... a gyártó a gazdasági totálkárra utazik, mint már sokszor.... dobd el, vegyél újat, az pörgeti a business-t."
Butaság, konteo, nem igaz.
"egy ipari szünetmentesben"
Irreleváns példa az autóipar szempontjából. Teljesen más a felhasználás, a tervezési cél, a költségkeret, stb.
"Te nem ezen a bolygón élsz, és nem látsz ki szemellenződ mögül..."
Veled ellentétben én értek ahhoz amiről beszélek. Ez a szakmám, ezt csinálom az első vonalban már több mint húsz éve. Te meg ebből akarsz kioktatni.
"az autógyártóknak 25 év garanciát kell vállalni..."
Nyugodtan. Csak ettől olyan drágák lennének az új autók, hogy nem bírnád megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest