Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biga

őstag

válasz mjani1172 #21623 üzenetére

Azért a koordinatarendszerben nem a SUV<->sedan létezik csak. A mara kihaltnak tekinthetö egyterü vonal is teljesitette az altalad elvart kiritériumokat, valojaban sokkal jobban, hiszen a kisebb orr miatt gyk minden esetben jobb volt azoiknak a belsö helykinalata. Légellenallas tekintetében meg csak a haszonjarmüvek rosszabbak a SUV-oknal...
    Korabban mar irtam: szerintem nem SUV gyülölö réteg van, csak sok olyan ember, aki ugy gondolja (mint én is), hogy mindenki vegyen, amit akar. Csak én (sem) pl nem nagyon tudok azt venni, amit akarok, hiszen joforman eltüntek, vagy csak korlatozottan elérhetöek a nem SUV jellegü modellek.
    Szived joga SUV-t venni, de jo lenne, ha a kinalatban kicsivel több valtozatossag lenne. Lehet jönni azzal, hogy - a gyartok szerint - ezt keresik, de hajlamos vagyok ezt szkepticizmussal kezelni. A Merkurnal is mondtak olyat anno, hogy '86 elsö felében mindenki csak zöld trabantot akart venni. Milyen szerencse, hogy pont csak azt gyartottak :)

#Tiédetis: azért valahol kell meghuzni hatarokat :) a 3.5t korlat sem azt jelenti egy hid elött, hogy 3510kg-nal leszakad, vagy a sebességkorltnal, hogy 52 km/h-nal mindenkit megölsz :) Csak mi emberek szeretjük az egyértelmü szabalyokat. Jobb lenne egy olyan, ami azt mondja, hogy 2t, de ha a tengelyre esö terhelés xkg alatti, akkor nem, ide értve a csomagtartoba bepakolt ujonnan vasarolt mosogép??...

Új hozzászólás Aktív témák