- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Bubu Kapitány #12 üzenetére
Xvid codec magában:(koepi verzió)
[L]http://www.roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml[/L]
Rog: Nálam még semmi nem akadt. Valszeg nálad az is segített volna, ha egyszerűen újra telepíted a divx 5.02-t. Sztem ue. tötént a pack telepítésnél is. -
Bagoly
senior tag
Nem értem minek kell ezer codecet felpakolni. Én mindíg csak azt teszem fel, amire szükség van és nem akadt soha semmi. Divx 5.02, meg xvid azt kész. Hangoghoz meg ac3, esetleg ogg. Minek nektek codec pack? asf, wma filmek úgyis ritkán vannak, akkor is a minőségük igen gyenge. Lejátszóhoz tényleg érdemes valami mást választani, mint a mediaplayer, de nagyrészt (apró hibákon kívül) az erőforásszükséglet csökkentése miatt. A bsplayer sem rossz, de sztem a zoomplayer lazán veri. Ha ezek után szaggat, akkor a codecél kell a minőséget lejjebb venni, mert valszeg gyenge a gép hozzá. Természetesen ez akkor igaz, ha nem már eleve sz@rul kódolt fimről van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest