Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hali Láttam hogy laptopot keresel. Van egy Gericom Webshox Per4mance turbózott gépem eladó. 1800 mhz P4(nem celeron), 768 MB DDR ram(kingston 512+infineon 256) ,64 MB sys vga, 30 giga fujitsu-siemens vinyó vadiúj, garos (20-as volt benne azért cseréltem erre) 14''-os kijelzővel,cdrw-dvd comboval, esztétikailga szép,csak kisebb kopások vannak rajta, monitor pixelhibamentes. Aksija nincs, de töltővel lehet használni, aksit most próbálok bele szerezni. Ezüst színű, kék bill-el ami angol. Képet majd csinálok róla ha érdekel. msnmail@citromail.hu az msncímem , ha érdekel vegyél fel megdumáljuk. 100k- ra gondoltam aksi nélkül. Kipróbálhatod, tesztelheted ahogy akarod
Aktív témák
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest