- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
master bud
tag
Ez valami provokáció? :)
Mindegyikhez van free demo verzió kipróbálásra, a Sketch'n'Toont kivéve. Ezek sajnos drága programok, de ha pénzt is akarsz belőle, akkor úgyis be kell ruháznod valamire.
A C4Dnek és GoldWavenek sztem nincs magyarítása, a többinek elképzelhető, hogy van.
tisztelet
mb -
klepto
addikt
UP
Még míndig keresem :U
UP -
klepto
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Konkrét elképzelésem nincs, de ha egy ilyen progit tudnék venni, akkor már lenne ;] Kis játék filmeket, animációs filmeket. Úgyis haldoklik a magyar rajzfílmipar, és ha sikerűl valami No megáljcsakhoz hasonlót alkotni, azzal még be is futhatnék ;] Először jöjjön progi, utána a film ötlet. A forgatókönyvet én írnám, és egy isemrősöm készítene hozzá rajzokat.
Ami a lényeg, hogy sem idő, sem energia nem lenne több ezer rajzot csinálni egy 3 perces anyag kedvéért, ezért kéne egy komoly animáló program, ami hejszinenként, és karakterenként egy rajzból is képes animált filmet csinálni.
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Hiába én már régóta ezen az arcon élek, ő meg ..... ;]
Esetleg a topicnyitó kérdésemmel kapcsolatban nem tudsz segíteni?
Különben is, mindenki öregszik, és ez szenilitással jár ;]
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Összekevertél valakivel :DDD
Én is érdeklődtem a Philipsz kari iránt több embernél, de nekem senkitől nem sikerűlt ilyet vennem :DD
ON -
klepto
addikt
Egy autómata rajzfilmkészítő progit keresek, ami egy álló képből képes a karaktert animálni, mögé tetszőleges háttérképet rakni, mozgást imitálni, stb. Na bajban leszek, mert nem tudom leírni, hogy mit akarok :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest