Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
Hát, akkor kitartás és sok sikert, remélem össze fog jönni majd valahol valamelyik számtechboltban.
Az az illetőt hívtad fel akitől én is vettem a notit?
Meg mondom én magával a géppel és a teljesítményével és a funkciójival megvagyok elégedve, csak az a nagy gáz, hogy akitől én vettem megiiégre, hogy lessz benne újlenyomatolvasó, de nem tett bele. Most mikor kérdőre vontam, hogy miért is nincs benne újlenyomatolvasó, hadovált össze vissza, hogy elfelejtett szólni, hogy mégsem lessz benne.... meg beszélt össze vissza mindenféle hülyeséget...
Olyan szöveget elengedett, hogy ő nem tud ehhez a tipuhoz újlenyomatolvasót szerezni, és a tudna is (legnagyobb ez volt, ezen nagyon kibuktam köpni nyelni nemtudtam) van 1 kis műanyag ablak ami eltakarja az újelnyomatolvasó helyét neki nincs hozzá olyan műanyag vágója..... amivel az kilehet vágni.... pffff
A lényeg lényege ha valaki laptopot vesz akkor az árajánlatban mindenegyes apróságot bele kell írni, hogy neked mi kell pontosan mi legyen benne és ez alapján lehet reklamálni, ez nagyon fontos.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Hyundai, Kia topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest