Hirdetés

Aktív témák

• B.F.G.

senior tag

válasz Bazsee71 #55 üzenetére

Hát, akkor kitartás és sok sikert, remélem össze fog jönni majd valahol valamelyik számtechboltban.
    Az az illetőt hívtad fel akitől én is vettem a notit?

Meg mondom én magával a géppel és a teljesítményével és a funkciójival megvagyok elégedve, csak az a nagy gáz, hogy akitől én vettem megiiégre, hogy lessz benne újlenyomatolvasó, de nem tett bele. Most mikor kérdőre vontam, hogy miért is nincs benne újlenyomatolvasó, hadovált össze vissza, hogy elfelejtett szólni, hogy mégsem lessz benne.... meg beszélt össze vissza mindenféle hülyeséget...
    Olyan szöveget elengedett, hogy ő nem tud ehhez a tipuhoz újlenyomatolvasót szerezni, és a tudna is (legnagyobb ez volt, ezen nagyon kibuktam köpni nyelni nemtudtam) van 1 kis műanyag ablak ami eltakarja az újelnyomatolvasó helyét neki nincs hozzá olyan műanyag vágója..... amivel az kilehet vágni.... pffff :(((

A lényeg lényege ha valaki laptopot vesz akkor az árajánlatban mindenegyes apróságot bele kell írni, hogy neked mi kell pontosan mi legyen benne és ez alapján lehet reklamálni, ez nagyon fontos.

Aktív témák