- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
1. Tiszta sor! Nagyon erős VGA-t nem szándékozok rákötni, de majd addig még úgyis kitalálom

2. Kapizsgálom már. Azért ahogy elnéztem a teszteket, sokat számít, hogy 1.0 vagy 2.0 módban megy a cucc. Konkrétan ezt a tesztet néztem: HD5850 vs GTX460 Vagy ennek nincs köze elektronika adatátviteli sebességéhez?
Mi az az optimus és virtu?
3. Hát nem tudom neked hogy van az egész cucc megépítve, de a noti bontása nélkül nem lehet hozzáférni az mPcie aljzathoz. Tehát vagy így marad hosszú ideig átépítve, vagy nem tudom. Mint mondottam, fontos lenne a mobilitás, már csak az a kérdés, hogy a csatlakozós téma tényleg annyira rontana az adatátviteli sebességen?Köszi! Lesz még kérdés úgy érzem

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest