- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsigeritout
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a konfigom működésével.
Van egy Dell E6440-em csak iGPU verzió, i5 4300m 250 GB mSata és két HDD.
Vettem hozzá egy PE4C V3.0 HWtools csatlakozót ExpressCard változatban. Ebbe tettem egy Asus Dual GTX 1060-O6GGPU-t. DSDT override megvolt és BIOS után bedugva szépen meg is jelenik a külső illetve kiterjesztve a belső monitoron is a kép. Eddig nincs is semmi gond. De random időközönként kifagy 0x116 nvlddmkm.sys BSOD hibával. Futtattam már RAM illetve HW tesztet hátha magával a notival van gond, de minden teszt átment. MSI afterburner segítségével sikeresen levettem a GPU frekvenciáit és talán kicsit stabilabb működésre bírtam, de így is rendszeresen kifagy és jóval kisebb lett a teljesítménye. Sajnos csak egy noname ATX 300W-os tápom van jelenleg amit ilyen célra be tudtam fogni és arra gyanakszom hogy nem bírja a 12 V-os ága mert elég régi a kicsike. Elviekben Asus szerint 42 A-t is felvehet a kártya peak terhelés esetén és a táp két 12 V-os ága összesítve 24 A-t tud leadni a rajta lévő kis matrica szerint.
GPU TDP = 120 W míg a 12*24=288 W
Valós lehet-e az aggodalmam, hogy a táp nem bírja és ha nem mi lehet még a probléma? Nvidia driverekkel még nem játszottam illetve a Setup progi sincs meg. Ezekkel érhetek el bármi javulást?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest